2777
2789
عنوان

چه روزای دلگیریه 🫠⛈️

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 77 پست
خب دیگه من نه میتونه اخلاقش و خوب کنه نه میزاری با کسی حرف بزنم.. از مرد بودن و مردانگی فقط نر بودنش ...

دقیقاااا

همه ی غیرت ومردونگی وتعصبو توی گیر دادن میبینه

نمیذاره آب بخورم مدام میگه چی واست کم گذاشتم چیکارنکردم باورت میشه گاهی حتی شک میکنم که شایدمشکل ازمنه

اینطوری دستکاری روانی میکنن آدمو این مردا

نمیذاره کارکنم تنها برنامه م برای آینده م خیاطیهمخالف سفت وسخت ادامه تحصیلمهشب وروز بفکر آیندمم میگم ...

اره خیاطی خیلی فکر خوبیه درامدتو اصن بهش نده فقط طلا بخر

حق داری میفهممت

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااااهمه ی غیرت ومردونگی وتعصبو توی گیر دادن میبینهنمیذاره آب بخورم مدام میگه چی واست کم گذاشتم چ ...

واقعا روز به روز بیشتر دارم تبدیل میشم به یک مرده متحرک .. چرا باید زندگی با ما اینکارو کنه

اینجور آدما مایه ابروریزین ... هیچ خوشی در کنارش ندارم ماهی پونصد تومن بهم میده اونم انقد باید اسرار ...

دقیقااااا دقیقاااا دقیقااا

متنفرم که دستموجلوشوهرم درازکنم انگارکه دارم گدایی میکنم دلم میخادخودش بفهمه خودش ساپورت کنه

باباماهم تنگدستی حالیمونه فشاراقتصادی حالیمونه

ولی خیلی زشته من بابت هرخرج ریز ودرشتی دستمودرازکنم وحساب پس بدم

نمیدونم بایدچیکارکنمخیلی خستم

تلاش کن حتی خیلی کم از خودت درآمد داشته باش ازخود گذشتگی تا یه حدی خوبه بقیه ش میشه وظیفه

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
اصرار کن بگو اگه نداری اجازه بده بری سرکار خونه و ماشین ندارین از خودتون اگه دارین پس انداز الکی اون ...

میگه نمیخوام بری سرکار

داریم خونه وماشین ولی شغلش ازاده فکرپول سازواقتصادی داره بفکرپیشرفته میگه خونه بهتربگیریم ماشین بهتربگیریم

خسیس نیست واقعا ولی کوتاهی میکنه در حقم

اره تازه ازدواج کردیم هزینه هام آوار شده رو سرش ازون طرفم بهش فشار میاد

نمیتونم نظر قاطعی راجبش بدم

تاحدی ک بتونه چیزاییکه بخامومیگیره واسم ولی خیلی وقتام شده داشته وکوتاهی کرده

دلیل میاره که این خرج واجبتره این ضروری تره ولی اخه من چی خوشحالی من چی

اره خیاطی خیلی فکر خوبیه درامدتو اصن بهش نده فقط طلا بخرحق داری میفهممت

نه بابا

اونروزبهش میگم من اگه شاغل بشم پس اندازمیکنم شایدتوخریدن خونه وماشین باهات شریک بشم اما حقوق زن برای گوشت ومرغ و کاهو کلم خریدن نیست

فقط میخواستم طرزفکرشوبدونم وگرنه ن حقوقی دارم نخ شغلی

برگشت گفت که نه وقتی دونفری بخوای زندگیواداره کنی اینحرفارونمیشناسه گاهی مجبورمیشی که خرج کنی اگه نباشه

توخانواده شون زن های شاغل خرج زندگیومیدن وبرام مثال زد

اکثرچالش هایی که باهاش دارم نمونه تربیت غلط خانوادش وچیزایی که تومغزش فرو کردنه

امیدوارم که درست بشه چون شدیداتحت فشارم

خوشبختی یعنی خانه عالی و ماشین مثلاً شاستی بلند نیس

خوشبختی و رضایت یعنی نهایت استفاده از وسایل و امکانات

یعنی اگه پراید داری باهاش سفر بری با همون وسیله ای که داری

ولی این مرد ها رضایت مندی رو توچیز دیگه می بینن

واقعا روز به روز بیشتر دارم تبدیل میشم به یک مرده متحرک .. چرا باید زندگی با ما اینکارو کنه

قبلا هم وضعیتم همین بود ولی آدم شادتری بودم به خودم میرسیدم باچیزای کوچیک خوشحال بودم

ازوقتی ازدواج کردم یه غم عمیقی توی دلمه

انگاردیگه هیچی خوشحالم نمیکنه ذوق هیچیوندارم

حس میکنم کنار آدم درستم قرارنگرفتم

میگه نمیخوام بری سرکارداریم خونه وماشین ولی شغلش ازاده فکرپول سازواقتصادی داره بفکرپیشرفته میگه خونه ...

مگه زندگی فقط واسه اونه که اون تعیین کنه چی خوبه چی بد کی خرج کنین کی نه جوونیت داره میره دختر مگه همیشه تو این سنی که کل عمرت و برای خونه و ماشین بهتر غصه بخوری و پس انداز کنین همین که یه سقفی هست و یه ماشین دارین کافیه بقیه ش در حدی نمیگم ولخرجی ولی یه باشگاه رفتن مثلاً ماهی دو تومن بزنه به کارتت خرج خودت کنی برای باشگاه کافیه گواهی نامه هم کلا ده تومن هزینه شه همیشه ماشین و خونه بهتر وجود داره با این وضع اقتصاد تا آخر عمر باید پس انداز کنین نمیگم آینده نگر نباشین پس انداز کنین یه مقداری هم خرج خودتون

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
خونوادم تو روستان بعدش نمیشه جدا بشم میدونی من اونجا هم شرایطش خوب نیست گیر کردم بخدا هیچی بهم نمیده ...

دقیقا منم اگه برم خونه ی بابام میدونم خودکشی میکنم چون باهام خوب نیستن هر روز باید دعوا کنن 😔😔