2777
2789

من هنوز زایمان نمردم.اما اول تیر برنامه مسافرت(خارج از ایران) داریم.به نظرتون میشه؟پنج روزه و حتما باید بریم.به نظرتون میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اذیت میشه هنوز سیستم ایمنی بدنش قوی نیست تو این مسافرت هزار چیز کثیف و الوده وجود داره ممکنه مریض بشخ

واسه سلامتی مامانم و پسرم دو تا حمد بخونید😢😢ممنون میشم

تفریحیه؟؟؟ 

من بچم پنجاه روزه بود رفتم شهر خودمون توراه اذیت زیادی نداشت ولی خب بچه تو اون سن هنوز دل درد وکولیک و شب بیداری هاشو داره یکم نیاز به مراقبت بیشتری داره

بستگی به حال خودت داره عزیزم.ولی اگه با هواپیما میخاین برین پس کوچولوتو حتما به پستونک عادت بده.چون فشار هوا رو گوشش اثرمیذاره کارش به اورژانس میکشه .یعنی درطی پرواز حتما باید پستونک میک بزنه.

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
تفریحیه؟؟؟  من بچم پنجاه روزه بود رفتم شهر خودمون توراه اذیت زیادی نداشت ولی خب بچه تو اون سن ...

تفریحی که نه.یه مصاحبه واسه سفارته ولی خوب کنارش بازار و تفریحم میریم دیگه

وااای نه طفلی خیلی اذیت میشه مخصوصاا یک ماهگی تا 40روزگی روند روده تغییر میکنه نوزاد خیلی اذیت میشه چه برسه مسافرت باشه.کلا زیر 3 ماه دوران تغییراتشون هستش و مدام تغییر حالت میدن گناه داره خودم این اشتباه کردم به سفر کووووفتم شد بعد متوجه این شرایط شدم فهمیدم بدترین ظلم به بچه ام کردم.

شمام وسیله مسافرتت حتما با هواپیماست تا اونجا که میدونم برای شنوایی نوزاد خیلی ضرر داره

فامیل ما یه دختر یکسالو نیمه و یک دختر ۱۰ روزه داشت که با ماشین خودشون رفتن جنوب.میگفت اصلا اذیت نشده چون بچه همش خواب بوده.ولی خب اون بچه سومش بود و مسلما خیلی با بچه اول فرق میکنه.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........