2777
2789
عنوان

❌مردی که بگه دیگه خسته شدم و می‌خوام طلاقت بدم شک نکن شک نکن شک نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 3329 بازدید | 190 پست
عرض ادب میشه آدرس لبخندرا دقیق تربفرمایید کن پیدانمیکنمباتشکر فراوان خوشبخت باشید الهی

سلام دوست عزیز

لطفا درخواست دوستی بدید براتون بفرستم 🙏

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا اگه لال باشن ادم باشن زنم دنبال دعوا نیسروانشناسیای زرد چهارتا کلمه یاذ گرفتن کلمات تامین کننده

من خودم قبلا شبیه شما فکر میکردم

توی تاپیکای پایین ترم هست که رفتم خونه پدرم برای اینکه دیگه برنگردم به زندگی ولی با لطف و نگاه امام زمان برگشتم

اعتمادی که الان همسرم بهم داره هیچوقت قبلا نداشت

این یه تجربه شخصیه

و اینکه فکر میکنم روانشناس زردو سفیدو خوب تشخیص بدم چون خودم تحصیل کرده همین رشته هستم

اونی زرده که شما رو به جون زندگیتون میندازه

بقول یکی از دوستانی که این تاپیک رو ریپلای کردن زنی رو بجون زندگیش میندازه که هیچ راهی نداره هیچ جایی برای رفتن نداره

و اون روانشناس زرد باعث میشه دیگه هیچ انگیزه ای برای زندگی نداشته باشه

ولی این چیزی که من بهش اعتقاد پیدا کردم باعث میشه هم مرد از زندگی لذت ببره و چند برابر مرد زن کیفشو ببره؟

کدوم عقل سلیمی میتونه بگه این زندگی زندگی بدیه؟

فقط سیاست و درایت میخواد همین

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

اینا همه بهانس دوست عزیزمیه چیزی به اسم فمنیست کردن تو مغزمون که باعث و بانی از هم پاشیدگی خانواده ه ...

اسمش فمنیست نیست ، فمنیسمه feminism

فمنیست feminist اسم شخص پیرو feminism هست

تمرکزش هم بر احقاق حقوق از دست رفته زن هست

چه ربطی به خانواده داره ؟

مشکل اینجاست که شما فکر میکنید خانواده یعنی مرد در نقش ارباب و صاحب اختیار و تامین کننده ، زن در نقش برده و تامین شونده و مصرف کننده

در این صورت ، اگر زن حقوقی داشته باشه ، دیگه زیر بار بردگی نمیره ، بنابراین رابطه سرور و زیردستیشون به هم میخوره و خانواده فرومیپاشه

ولی اگر نگاه سالمی به خانواده داشته باشیم ، اگر مرد به دنبال سلطه بیمار گونه بر زن نباشه ، اونوقت یه خانواده واقعی با تعریف درست داریم ، تو همچین خانواده ای ، هم زن و هم مرد از حقوق انسانی برخوردارن ، از آزادی عمل و اختیار برخوردارن و در عین اینکه کاملا آزاد و مختار و محق هستن ، با میل و اشتیاق خودشون تو این رابطه دو سویه که بهش میگیم ازدواج موندن

اگه شما نمیدونین حق و حقوق یه زن چیه ، از ناآگاهی و بی خردی خودتونه ! نمیتونید اینو به همه زن ها تعمیم بدید

خیلی از زن ها برخلاف شما ، خیلی خوب از حقوق خودشون آگاهی دارن ، خیلی خوب میدونن چی میخوان و براش تلاش میکنن و زیر بار خفتی که شما اونارو بهش دعوت میکنین نمیرن!

این شما هستید که خودتون و جنس زن رو نادان و کم عقل میدونید ، شما فکر میکنید زن خودشم نمیدونه چی میخواد ، زن احمقه ، زن ناقص العقله و عقلش نصف مرده و هیچی حالیش نیست

این واقعیت زن نیست ، این توهمات ذهن شماست

زن ها خیلی خوب میدونن چی میخوان ، اونها میخوان به عنوان یک انسان از حقوق انسانی برخوردار باشن ، زن ها حق تحصیل ، حق اشتغال و حق خروج از کشور میخوان ، زن ها میخوان وقتی خودشون با اراده خودشون وارد رابطه ی ازدواج شدن ، خودشون هم بتونن با اختیار خودشون از اون رابطه خارج بشن ( حق طلاق ) چطور ممکنه کسی صلاحیت ورود به ازدواج رو داشته باشه ولی صلاحیت خروج ازش رو نه ؟! زنها میخوان در انتخاب جایی که زندگی میکنن مختار باشن و جایی که دوست دارن زندگی کنن ( حق تعیین محل سکونت )

اینا چیزاییه که با ازدواج از یه زن گرفته میشه و بعد با مهریه دهنشو میبندن ( مهریه ای که حالا نهایتا تا ۱۴ سکش توسط قانون پشتیبانی میشه )

زن ها خیلی خوب میدونن چی میخوان

میخوان که بتونن مثل آدم زندگی کنن ، هر روز توسط مرد آزار فیزیکی و کلامی نبینن ، هر روز کتک نخورن ، تحقیر نشن و فحش نشنون

مرد سایه سر زن نیست ، این تفکرات مسخره رو از کجا میارید ؟ مرد آدمه زن هم آدمه ، چرا درک رابطه نرمال بین دو انسان انقدر براتون دشواره ؟

اونی که سایه داره درخته نه مرد !

ضمنا اینجا یکی دیگه از عقاید شما آشکار میشه ، میگید مرد نان آور زن هست . دارید میگید چون مرد خرج زن رو میده ، زن باید سکوت کنه ، باید حرف نزنه و بزاره هر بلایی دوست داشتن سرش بیارن ، انگار که زن عروسک یا برده ای هست که خریده شده و با پول دهنش بسته میشه

مرد اگه وقت میکنه بیرون خونه کار کنه و به اصطلاح نان آور باشه ، به خاطر اینه که یکی نشسته تو خونه و بی مزد داره لباساشو میشوره ، یکی داره از بچه هاش مراقبت میکنه ، یکی داره صبح تا شب به امور خونش رسیدگی میکنه . مرد حق نداره به خاطر نان آور بودنش منتی سر زن بزاره . زن هم میتونه پول در بیاره ولی به خاطر زندگی مشترکش راضی میشه تو خونه حبس بشه وصبح تا شب بشوره و بپزه . قرار نیست چون اون میره بیرون کار میکنه پس صاحب زن باشه که !

ضمنا بحث اصلی ما بی احترامی خانم به خانواده همسرش نبود بلکه سکوت زن در مقابل وقاحت مرد بود . مشخصا مثالی که شما زدید توش زن مقصره و کسی حق بی احترامی به خانواده دیگری رو نداره ولی صحبت اصلی چیز دیگری بود

ضمنا مجدد تاکید میکنم زن خیلی خوب میده چه چیزایی حقش بوده که حالا به واسطه مرد سالاری ازش گفتن و به دنبال احقاقشونه و این حق قاطع و مسلم زن هست !

میشه بپرسم اینجا تا حالا به جز طلاق اینجور زندگیارو دیدی به عاقبت بخیری ختم بشه؟هدف از زندگی کردن چی ...

هدف از زندگی هر چی که هست مسلما خفت و ذلت و عذاب کشیدن نیست

ما نیومدیم تو این دنیای به این بزرگی که یه گوشه گیر یه مرد بی ادب و قدرنشناس و روانی بیفتیم و کل عمرمونو عذاب بکشیم و با این تصور که زن باید لطیف باشه هر رفتاری رو تحمل کنیم و تهشم تو بدبختی و خفت بمیریم

ضمنا اون زندگی ای که توش مرد فقط بخواد زور بگه و زن فقط زور بشنوه و تحمل کنه به درد نمیخوره . اگه قراره ازدواجا و زندگیا اینجوری حفظ بشه ، میخوام صد سال سیاه نشه !

اون زندگی ای ارزش حفظ کردن داره که بدونیحداقل قدر تو و زحماتتو میدونن ، که بدونی دیده میشی ، حرمتت سرجاشه و آدم حسابت میکنن ، نه جایی که فقط باید خفه خون بگیری تا طرف با طلاق تهدیدت نکنه

هدف از زندگی هر چی که هست مسلما خفت و ذلت و عذاب کشیدن نیست ما نیومدیم تو این دنیای به این بزرگی که ...

الان کسی گفته زور بشنوید؟

اسمش فمنیست نیست ، فمنیسمه feminism فمنیست feminist اسم شخص پیرو feminism هست تمرکزش هم بر احقاق حقو ...

دوست عزیز من بنا به رشتم مورد زیاد می بینم

میتونم با اطمینان بگم ۷۰ درصد خانومایی که اینجا شکایت دارن زبونشون مث نیش مار می مونه و به شدت غر میزنن و خودشون به شدت گزنده هستن

چند مورد اینجا مقابل من ایستادن ولی وقتی بیشتر حرف زدیم اعتراف کردن به غر زدنشون ..

اون سی درصد هم واقعا باید تراپی بشن باید تحت نظر باشن و واقعا کار میبره حل مسالشون من با خیلیاشون در ارتباطم توی ایتا و توی همون گروهی که عرض کردم

اصلا مساله ای که من میگم ربطی به اون سی درصد درد کشیده واقعی نداره

دوست عزیز زندگی ساختنیه اگر من بیشتر روی زن مانور میدم چون خودم زنم خودم نتیجه دیدم

من فقط سکوت کردم و چه سری چه دمی عجب پایی هم براش نخوندم

غر رو از زندگیم حذف مطلق کردم توقع رو توی زندگیم به ۰ مطلق رسوندم و نتیجه این شده که الان احساس ارامش دارم ومرد زندگی من که یه زمانی مدام درحال جدال بود اروم شده و میگه این زندگی ایده آل منه

خب منی که نتیجه دیدم چرا نباید تجربمو دراختیار کسی بذارم که شرایط من رو داره؟

اصلا بحث من این چیزایی که خیلیا اینجا میگن نیست

من میگم همسرداری باید اموخته بشه

همین

بایدم مردی که هرکار کنه زنش لاله هیچی نمیگه عاشقش بشه هنر نکرذه که😂😅

یه سوال دارم

فرض کن شما خیانت کردی به خاطر یه سری مسائل درونیت یه سری گرفتاریای روحیت

دوست داری مخاطبت باهات چطوری برخورد کنه؟

میتونی با قاطعیت بگی تااخر عمرت خیانت نمیکنی؟