زهراخانووممم مدیر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 7713 عنوان تو بارداری خارج رحم یا پوچ بتا همچنان منظم میره بالا ❓ | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 72 پست کدوما بتا مبره بالاتا کی بالا میرهتا چند میرسه بتا دیروز | 17:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sepidehjooon عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 3347 اره ممنونم انقدر پول بگیری شده مبرم دکتر میام یک و نیم خرج میشه فقط 🥺ازمایش بتام هر سری خصوصی دکتر ... انشالله برای شما مشکلی نباشه من اینقدر عذاب کشیدم میگم کاش هر چی داشتم هزینه شده بود اینقدر درد نمیکشیدم تازه هنوز هم درگیر بخیه هستم کلی دنبال دکتر که عفونت نکرده باشه
زهراخانووممم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 7713 انشالله برای شما مشکلی نباشه من اینقدر عذاب کشیدم میگم کاش هر چی داشتم هزینه شده بود اینقدر درد نمیک ... ممنون عزیزم انشاللهمگه چنذ وقت ازش میگذره؟؟ عمل مثل سزازین بود یا اونت که چنتا سوراخ میکنن؟من استرس اینو دارم شما تو لوله بود؟ من لوله هامو دبد گفت چیزی نیس .اگر دذست دیده باشه
sepidehjooon عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 3347 ممنون عزیزم انشاللهمگه چنذ وقت ازش میگذره؟؟ عمل مثل سزازین بود یا اونت که چنتا سوراخ میکنن؟من استرس ... دقیقامثل سزارین داغون شدم الان ۱۷ روزه
sepidehjooon عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 3347 ممنون عزیزم انشاللهمگه چنذ وقت ازش میگذره؟؟ عمل مثل سزازین بود یا اونت که چنتا سوراخ میکنن؟من استرس ... انشالله چیزی نباشه برای من فوری دیده شد میگم قلب هم داشت
زهراخانووممم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 7713 دقیقامثل سزارین داغون شدم الان ۱۷ روزه اخی انشااله خداکمکت کنه بهتر بشی عزیزم🩷🩷ببخشید خیلی سوال کردم🥲چون من اولیم تجربه مه و هیچی نمیدونم پرسیدم
sepidehjooon عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 3347 اخی انشااله خداکمکت کنه بهتر بشی عزیزم🩷🩷ببخشید خیلی سوال کردم🥲چون من اولیم تجربه مه و هیچی نمیدون ... به نظرم بشین حسابی نذر و نیاز کن انشالله مشکلی نباشه
زهراخانووممم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 7713 انشالله چیزی نباشه برای من فوری دیده شد میگم قلب هم داشت اره عزیزم قبلش نرفته بودی و وقتی رفتی بزرگ بوده و قلبم داشته. ناخواسته بوده؟ آزمایش بتا هم همونموقع دادی یا قبلشم داده بوذی تاخالا
زهراخانووممم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 7713 به نظرم بشین حسابی نذر و نیاز کن انشالله مشکلی نباشه والا ندر که کردم و زیارت عاشورا و صلواتم میفرستمانشالله خیرهفردا ازمایش دارم
زهراخانووممم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 7713 به نظرم بشین حسابی نذر و نیاز کن انشالله مشکلی نباشه یسوال دیگهاونموقع که رفتی سونو و فهمبدن خارج رحمهسونو وازینال فهمبدن یا شکمیو اونروز خوتریزی یا لکع بینیم داشتی یا قبلش قطع شده بود؟؟؟
sepidehjooon عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 3347 یسوال دیگهاونموقع که رفتی سونو و فهمبدن خارج رحمهسونو وازینال فهمبدن یا شکمیو اونروز خوتریزی یا لکع ... رحمی هیچی ندید گفت بخواب واژینال بله لکه بینی داشتم
زهراخانووممم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 7713 رحمی هیچی ندید گفت بخواب واژینال بله لکه بینی داشتم تا همون روز داستی و قطع نشد نه؟ من چند روز داشتم قطع شدواژینال شدی فهمبدن دیگه؟
زهراخانووممم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 7713 ولی لکه بینی ها با استراحت کم کم میشد اوهوم منم استراحت کنم میکنم قطع شده