2777
2789

از صبح که نیست شب هم که میاد تا موقعی که خوابش بیاد سرش تو گوشیه خسته شدم از این قضیه. اوایل تلاش کردم فیلم میزاشتم باهم ببینیم ولی حتی اونموقع هم یهو میرفت تو گوشی منم دیگه تلاشی نمیکنم برای باهم وقت گذروندن چون حتی باهاش درد و دل هم کردم سر این قضیه خودشم به اشتباهش پی برد ولی فایده نداره هنوزم همونه. انقدر تو گوشیه گاهی باهاش حرف میزنم نمیفهمه چی میگم

میگه چی گفتی ؟

چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟

منم مثل خودش میرم تو گوشی ولی بازم فایده نداشت

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید سرشو با گوشی یکی کرد

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

مثل خودش باش

فایده نداشت 🥲

حتی یروز خونه مادر شوهرم بودیم گفتش همیشه انقدر تو گوشیه چیکار میکنه اونجاهم همینه ؟ ازش دفاع کردم گفتم نه.

اشتباه کردم گفتم شاید ازم ناراحت شه 🥲

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

ای باباگوشی ساده براش بگیر

نمیشه که خواهر الان همه کاروبار با گوشیه

کاش جنبه گوشیو داشتن

اکثرا همین شدن واسه منم مثل تو تقریبا

کاری نمیکنی ؟

دقیق دقیق عین شوهر من من هر کاری کردم نشد دیگ عین خیالم نیس

هعی خدا