pooooooooooh مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 164 عنوان میشه بیاین بگین چه تجربه هایی دارین تو زندگی از همه مهمترن 94 بازدید | 8 پست بیاین از تجربه هامون بگیم از چیزایی که تو زندگی باید انجام بدیم یه نصیحت کنین منو راجب هر چیزی که از نظر خودتون مهمه 💜🍃 امروز | 00:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 41896 هر چیزی در وقت و زمانش خودش خوبه . وقتش گذشت ارزشش هم میگذره لذت نداره . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
عطر_چای_هل عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 572 سحر خیز باش تا کامروا شوی نماز نماز نماز پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!
pooooooooooh مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 164 سحر خیز باش تا کامروا شوی نماز نماز نماز من چند وقته میخام نماز بخونم اما هنوز نتونستم فکر کنم یه نشونه بود پیامتون 💜🍃
اسفند۴۰۱ عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 148 رفتار واقعی آدما رو ببین نه اونچیزی که تو خیال خودته باورکن آدما میدونن دارن چیکار میکنن به دل بگیر و زود فراموش نکن وگرنه مثل من بعدا میگن آره از عمد کردیم ۱۴اسفند۱۴۰۲ساعت۱شب هیچوقت فراموش نمیکنم چقددلم شکست........
عطر_چای_هل عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 572 من چند وقته میخام نماز بخونم اما هنوز نتونستم فکر کنم یه نشونه بود پیامتون ❤❤ پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!
pooooooooooh مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 164 رفتار واقعی آدما رو ببین نه اونچیزی که تو خیال خودته باورکن آدما میدونن دارن چیکار میکنن به دل بگیر ... چقدر خوب گفتین دقیقا منم تو این موضوع خودمو گول میزنم 💜🍃
اسفند۴۰۱ عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 148 چقدر خوب گفتین دقیقا منم تو این موضوع خودمو گول میزنم نکن قشنگم من دوماهه آتیش گرفتم نکن که من نصف موهای سرمو ازدست دادم سر چندکلمه حرف نکن دلت میشکنه ۱۴اسفند۱۴۰۲ساعت۱شب هیچوقت فراموش نمیکنم چقددلم شکست........