2777
2789
عنوان

دخترای نوزده تا بیست پنج سال دارین با زندگیتون چیکار میکنید❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 4283 بازدید | 276 پست
23سالمه 10ساله متاهلم دوتا دختر 9و7ساله دارمبعداز 18فهمیدم کجام ودارم تحصیل میکنم فعلا دبیرستانمگواه ...

واوووووووووو

بابا باریکلا 🔥🫡

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۱هیچ هیچ گوهی نیستم هنوزهنوز کنکور ندادم اولین باره قراره بدمانقدم جو خونه و خونواده متشنجه که ویرا ...

اولش موقع شروع یکم سخته تا عادت کنی به درس خوندن هم اینکه دستت میاد چه روشی برای تو بهتره

اگه فضای خونه فکر میکنی مناسب نیست برو کتابخونه یا پانسیون

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
۱۸ سالمه هیچی بدون هدف بدون انگیزه همینطوری میرم جلو تا ببینم چی میشع

بی انگیزه نگرد حتی اگه اشتباه باشه یه کاری بکن الان سنیه داری زیربنا رو میچینی

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

21 سالمهعقدمدانشگاه تموم کردم موسیقی انجام میدم آرایشگری و کنار همسرم شغل آزاد کار میکنم

رشته دانشگاهت چی بود؟

میتونم بپرسم کجا با همسرت آشنا شدی؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
هدف زیاد دارم پول ندارم

ما هم نداریم ولی چه کنیم بهتره تلاش کنیم

23سالمه 10ساله متاهلم دوتا دختر 9و7ساله دارمبعداز 18فهمیدم کجام ودارم تحصیل میکنم فعلا دبیرستانمگواه ...

الان ۲۳ سالته؟؟؟ ۱۰ ساله ازدواج کردی؟؟؟یعنی ۱۳ سالگی ازدواج کردی؟؟؟ ماشالله بهت❤️

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

۲۱ از خوابگاه به سمت دانشگاه از دانشگاه به خوابگاه از خوابگاه به خونه از خونه به خوابگاه....

دانشگاه چطور میگذره؟

رشتهات چیه؟

ماشالا

الهی موفق باشی

من همین چیزا رو میبینم میگم ر..دم به زندگیم دیگه🤣🤣💔💔

لایک کنید. حال می‌ده

مزخرفه اساتید عقده ایدانشجوها یه مشت بچه حسود

ای بابا

واسه من اینقدر هم بد نیست

رشته ات چیه؟