2777
2789
عنوان

خیانت های همسرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 51 پست

فقط مواظب باش باهاش رابطه نداشته باشی خدای ناکرده زگیلی ..ایدزی چیزی ازش نگیری ...چون این زنا که به همه پا میدن خدا داند را چند نفر در ارتباطند و حامل چه بیماری های مقاربتی هستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا مریضی جنسی نگرفتی hpvو hiv و.. دیگه همخوابش نشو تا تصمیم بگیری میخای زندگی کنی یا نه

همین الانشم سریع برو یه ازمایش بیماری های مقاربتی بده پاپ اسمیر بده مطمن شی عفونت نگرفتی

یکبار قبل عید دی ماه رفتم مسافرت چند روزی برای کار بیمه م وقتی برگشتم دیدم به ی دختره که آشنا هم بود پیام داده سر همین رفتم دو ماه قهر باز خر شدم بخشیدم برگشتم اما اینبار دیگه فرق داره این لایف استایلشه مریض جنسیه بخدا قسم روانیه

یکبار قبل عید دی ماه رفتم مسافرت چند روزی برای کار بیمه م وقتی برگشتم دیدم به ی دختره که آشنا هم بود ...

سری اول دکمشو میزدی جانم

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

متاسفانه دنیا دیگه به اخراش رسیده رنها دنبال پولن و مردا دنبال لذت

خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

یکبار قبل عید دی ماه رفتم مسافرت چند روزی برای کار بیمه م وقتی برگشتم دیدم به ی دختره که آشنا هم بود ...

چقدر خوبه که متوجه اشتباهت شدی

طلاق بگیر

ساده نشی بمونی باهاش این درست نمیشه ها....

یه جا گفتی وقتی برگشت رفتم پیشش یعنی چی ؟؟یعنی عقد هستین ؟؟

یعنی وقتی رفته بود سفر کاری و از راه سفر برگشت شهرشون نیومد خونه مون که ی شهر دیگه س من چند روزی رفتم اونجا دیدمش و باز برگشتم وقتی مچش رو گرفتم نخواستم بمونم پیشش دوباره دیدم بله همچنان داره پیام میده و خیانت میکنه و تازه میزنه به حاشا اصلا قبول نمیکنه زیرابی نمیره

اسی من دارم بخدا نابود میشم

تو نشو

من هم چون قبل از این لاشی ازدواج ناموفق داشتم حوصله ندارم حرفم باز سر زبونا بیفته

هم دوتا بچه قد و نیم قد دارم

ولی تو خیلی خوشبختی که خدا خیلی زود ذات این نجس رو بهت نشون داده

تا جای ممکن باهاش رابطه نداشته باش

بچه نیار

تا جایی که میتونی پول و طلا و...جمع کن

شوهرتم تعقیب کن

وقتی ریخت رو چندتا لاشی تر از خودش

به پلیس زنگ بزن

من خریت کردم وقتی خیانتش رو فهمیدم به روش آوردم

ای کاش به روش نمیاوردم تعقیبش میکردم به پلیس زنگ میزدم

اون موقع راحت مهریمو میگرفتم میدادم به خونه و مستقل زندگی میکردم

هزار تا مریضی هم برای زنان بیگناهشونه

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم