2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه سازمانی هستم ولی ارتش نیستم حاشیه شهریم پارچین خونه ی ما بزرگ و خونه طبقه ۱۱هستمدلبازه هزینه ی آب و گاز نداریم ولی ۴تومن اجاره داریم....دوستمون ارتش هست قصر فیروزه خونشون کوچیک تره اجاره هم فکر کنم۶۰۰یا۷۰۰باشه چون محیط همکاری هست باید خیلی مراعات کنی

همه چیز هم تو جفت شهرک ها هست نیازی نیست برای خرید بریم بیرون

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خونه سازمانی هستم ولی ارتش نیستم حاشیه شهریم پارچین خونه ی ما بزرگ و خونه طبقه ۱۱هستمدلبازه هزینه ی ...

منم شاید مجبور بشم بیام دوهزار واحدی ولی اصلا دوس ندارم اونجا رو😞

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂1404/09/13 برای همیشه رفتم🥲

خونه سازمانی هستم ولی ارتش نیستم حاشیه شهریم پارچین خونه ی ما بزرگ و خونه طبقه ۱۱هستمدلبازه هزینه ی ...

نسبت به حقوقتون میتونید بعد از سه چهار سال خونه برای خودتون بخرید یا برای امکانات هم ار حقوقتون کسر میشه ؟

(یک دختر تنها وسط دو دختر دیگر)

چرا؟

من خجالت میکشم بگم خونه سازمانی هستم

موندم با فردی که خونه سازمانی بهش میدن ازدواج کنم یا نه

(یک دختر تنها وسط دو دختر دیگر)

اگه بچه نداری خوبه از خونم راضی ام ولی فرهنگها زیاد بالا نیست البته من کسی رو جز یه دوست تو تهران ندارم واسه همین مشکل رفت و آمد ندارم زیاد...شوهرم داره تلاش میکنه بریم حکیمیه یا چمران

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا؟من خجالت میکشم بگم خونه سازمانی هستمموندم با فردی که خونه سازمانی بهش میدن ازدواج کنم یا نه

آره مگه خونه سازمانی چشه بهتر از مستاجر نشینه ک هرسال بایداسبابتا هی جابجا کنی

نسبت به حقوقتون میتونید بعد از سه چهار سال خونه برای خودتون بخرید یا برای امکانات هم ار حقوقتون کسر ...

منظورت از امکانات رو متوجه نمیشم؟معمولا همه بیرون شهرک خونه دارن و تو مدت کارمندی خریدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا؟من خجالت میکشم بگم خونه سازمانی هستمموندم با فردی که خونه سازمانی بهش میدن ازدواج کنم یا نه

وا چه اشکال داره؟من خونم ۱۰۶متر و حسابی دلبازه هر کی میبینه خوشش میاد واسه همین تو تهران باید ۳۰تومن حداقل اجاره بدید تازه پول پیش جدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خیلی سال پیش سه سال اونجا زندگی کردیم اصلا دوسش ندارم

پارتنرم هم میگه الان واقعا موقعیت ندارم ک بتونم خونه بگیرم یکی دوسال بریم اونجا تا شرایطم جور بشه ولی بعید میدونم بریم اونجا یکی دوساله از اونجا بریم 😞

اگه بچه نداری خوبه از خونم راضی ام ولی فرهنگها زیاد بالا نیست البته من کسی رو جز یه دوست تو تهران ند ...

ن هنوز ازدواج نکردم ولی محیطش خفه اس قبلا اونجا زندگی کردیم سه سال

آره مگه خونه سازمانی چشه بهتر از مستاجر نشینه ک هرسال بایداسبابتا هی جابجا کنی

دقیقا میتونی خونه رو با سلیقه ی خودت درست کنی و مثل صاحبخانه ای دیگه...من خیلی ها رو میشناسم بیرون خونه هاشون رو دادن مستاجر و اومدن سازمانی

1
5
10
15
20
25
30
35
40