2777
2789
عنوان

همونم ک گفتم دخترخالم ماماس با متخصص قلب ازدواج کرده ولی دروغ گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصن این مثال بود همچین خواستگاری ندارم ولی دلم میخاد با دندون پزشک ازدواج کنم قبلا بهم گفته بودن ب ...

والا پسر خاله مامانم دندانپزشکه یه دختر گرفته دیپلمم نداره تو کارگاه نقره سازی کار میکنه

خیلیم دختر شلخته و بی ادبیه زبونشم درازه تازه پسره همش پشتشه

کلا اگه دقت کنید اینجا هرکی به جایی نرسیده تو تاپیکای کنکور ، پزشکی و مهندسی وحتی ساده ترین چیزهای بقیه نظر های بد میده و میگه که نه خوب نیست و... با این حال هستن کسایی که از ته قلبشون خوبی بقیه رو میخوان...

دوتاشون توی ی حیطه فعالیت میکننبعدم اینایی که میگن ب هم نمیخوره خودشون دیپلم هم ندارن بعد میگن اونا ...

تو یه حیطه ان؟ 😂😂مثل اینه که بگی اون که تو خونه شلوار شوهرشو میدوزه هم خیاطه اون که مزون عروس داره هم خیاطه خدایی چرا انقدر حرفای چرت میزنین متخصص حداقل ۱۰ سال بیشتر درس خونده درامدش حداقل ده برابر ماماست چیشون یکیه دقیقا! ماما شاخه پیرا پزشکیه متخصص از پزشکیه اینا کجا برابرن

من در جریان تاپیکهای شما نبودم ولی بله در یک سطحن و اصلا هیچ فرقی نداره کی باکی ازدواج کنه فقط تفاهم و ارامش کنارهم.

شماهم اشتباه کردی اولش گفتی دخترخالم ماماس شماهم تکلیفت باخودت معلوم نیس و بدبخت هم هستی که از اینجا نظر میخوای

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

تو یه حیطه ان؟ 😂😂مثل اینه که بگی اون که تو خونه شلوار شوهرشو میدوزه هم خیاطه اون که مزون عروس داره ...

نگفت از این نظر تو ی سطحن/:

گفت تو ی محیط کار میکنن

حالا تو چرا انقد حسودی

سواد خودت چیه

تو یه حیطه ان؟ 😂😂مثل اینه که بگی اون که تو خونه شلوار شوهرشو میدوزه هم خیاطه اون که مزون عروس داره ...

حالا تو چرا داری جر میخوری؟😂

حاضرم شرط ببندم خودت تنها دستاوردی ک داری همون دیپلمت هست

من در جریان تاپیکهای شما نبودم ولی بله در یک سطحن و اصلا هیچ فرقی نداره کی باکی ازدواج کنه فقط تفاهم ...

🤦♀️🤦♀️

ببین عزیزم قبلا تاپیک زده بودن پرسیده بودم ولی تو ذوقم زدن امروز و گفتم دخترخالم همه گفتن هیچ مشکلی نداره تو حسودی

ما دكتر با ديپلمه هم داريم خوب و خوش دارن زندگي ميكنن دكتر با دكتر هم داريم هر دو خيلي خوبن اما شنيدم خانم دكتر كار خونه و اينا دوست نداره اقاي دكترهم بيچاره هم ريس بيمارستانه هم مطب و سرش خيلي شلوغه يه كم چالش دارن تو زندكيشون

معلوم نيست چه كسايي تو اون يكي تاپيكت كه گفتي خودت مامايي نظر داده

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر