2777
2789
عنوان

متنفرم از خواهرم اگر خواهر ندارید خداراشکر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحالا شده انسان دو رو اطرافت باشه؟؟ وقتی نمیدونی چی توذهنشه نمیتونی کاری کنی

گلم یکبار یا دوبار که آسیب دیدی باید آگاه بشی ودوباره توی این چاه نیوفتی که اگه بری وبیوفتی مقصر خودت هستی

منی ک خواهر ندارم همش میگم کاش داشتم البته خواهرای خوبم دیدم ک هستن حالا شانس ت این بوده سعی کن زیاد ...

ما تفاوت سنی مون کمه سایز مون هم یکیه اما هیچوقت به من لباس قرض نداده

هرکی مارو می بینه میگه خوشبحالتون و حتما لباس هاتون باهم استفاده میکنیدو....

فقط صنوبر🌹

خواهر منم همینه دیر فهمیدم

مامانمم اونو ترجیح میده

مثلا خواهرم خر هفته یه روز از صبح زود میره خونه مامانم صبونه ناهار شام اونجاست شب میره خونش با دوتا بچش بعد تلفناشونو خاموش میزارن که من نفهمم دو سه بارم زنگ زده بودم خونمون مامانم مخفی کرد که خواهرم اونجاست انقدر دلم شکست

خواهرم همش دنبال اینه از من سرتر باشه از لحاظ خونه زندگی لباس طلا هر چی خیلی حسوده آتیش زیر خاکستر بوده منم صاف و ساده متوجه نبودم الان سه چهارر ساله ارتباطمو خیلی کم کردم باهاش اصلا بهش زنگ نمیزنم خونشم نمیرم

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
ما تفاوت سنی مون کمه سایز مون هم یکیه اما هیچوقت به من لباس قرض نداده هرکی مارو می بینه میگه خوشبحال ...

مجردین؟

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
خواهر منم همینه دیر فهمیدممامانمم اونو ترجیح میده مثلا خواهرم خر هفته یه روز از صبح زود میره خونه ما ...

وای خدا اینجوری ک خیلی سخته

چطور تحمل میکنی

من هرچی خواهردیدم باهمخوبن

مثلا مامان من با همه خواهرا

جونشون در میاد برای هم بااینکه پنج شیش تاخواهرن

البته منم با برادرم این داستانارو دارم گاها میگم مگهمیشه برادر وخواهر انقد نسبت بهم تنفر داشته باشن

چشم دیدن منو نداره

و باهم دشمنیم

اما خواهر فکر میکردم

خوب باشه

باهم درد ودل کنی چ پشت هم و بگیرین

اما خب میبینم ک

هیچ کدوم خوب نیست همچن ادم تک فرزند باشه بهتره

وای خدا اینجوری ک خیلی سخته چطور تحمل میکنی من هرچی خواهردیدم باهمخوبن مثلا مامان من با همه خواهرا ج ...

منم خواهرای دیگه رو میبینم حسرت میخورم اشک میریزم دختر عمه هام دخترخاله هام همه جونشون برا هم درمیره خواهر منم یه عقده ای که همش در حال مقایسه هست یبار نشد بگه آبجی جون دلم تنگ شده ببینمت هر وقت خونمم میاد آمار وسیله هامو میگیره که از کجا گرفتی چند گرفتی

من هرسال افطار میدادم مامان بابامو دعوت میگردم خواهرمو داداشمو زنش هم میومدن سالها بعد فهمیدم خواهرمم هر سال افطار میداده مامان بابامو دعوت میکرده من اصلا خبردار نمیشدم منم قید افطاری دادنو زدم خودمم و همسرم و بچه هام هیچ انتظاری از هیچ کسی ندارم دیگه اشکامو ریختم راهمو جدا کردم که بیشتر دلم نشکنه

منم خواهرای دیگه رو میبینم حسرت میخورم اشک میریزم دختر عمه هام دخترخاله هام همه جونشون برا هم درمیره ...

چقد بدجنسه مگه میشه یه خواهر انقد بدجنس و نامرد باشه

خوبه خواهرته

باید قدرتو بدونه

اما اینجور ادما مریضن

اه یکی ب هم جنس و همخونش رحم نکنه ادم بی رحم و ببخشید بیماریه واقعا اینجور ادما نرمال نیستن

مگه میشه همه رو دعوت کنه افطاری و ب شما نگه وبو نبرید

خدا ب دور کنه

بهترین کارو کردی ک راهتو ازش جدا کردی

سعی کن

اولویتت همسرت و بچه ات باشه

مطمعن باش بازم چشم دیدن نداره

اما من همیشه از خدا خواستم ادم حسود سرراهم قرار نده هیچوقت

چون ادم حسود سم واتش زندگیت میشه

توام هیچوقت غصه نخور خدا رو داری و نیاز ب خواهرت نداری

منم برا درم دشمن زندگیمه ک هیچوقت حلالش نمیکنم و گاها بخاطر بدی هاش میشینم و گریه میکنم

اما خدا بزرگه

چقد بدجنسه مگه میشه یه خواهر انقد بدجنس و نامرد باشه خوبه خواهرته باید قدرتو بدونه اما اینجور ادما م ...

ممنون عزیزم حتما حکمتی داره خدا بزرگ و کافیه🙏🏻