2777
2789
عنوان

متنفرم از خواهرم اگر خواهر ندارید خداراشکر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 44 پست
همیشه مراعات میکردم جوابشو نمیدادم و...دیگه تصمیم گرفتم قطع ارتباط کنم کلا

نذار ب ریشت بخنده

این دل رحمی نیس

سادگی و لودگی و حماقته

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کنکاملا ندیده ش بگیری،برای کاری لهش رو ننداز ،خودت کارهاتو بکن

بارها سعی کردم اینطور باشم ولی چون ما فقط دو خواهریم و بچه دیگه ای نیست . درنهایت بهش نیاز پیدا میکنم .. تنهایی خفه ام میکنه مجبور میشم خودم پیش قدم میشم زنگش میزنم دوباره ارتباط میگیرم

ولی اون اصلاااا فقط به فکر خودشه ..مدام درگیر انواع عمل های زیباییی و..هست

خیلی تنهام

فقط صنوبر🌹

گفتم فقط خندید خب چی بگه از قصد کرده دیگهانقدر منو جلو مامانم کوچیکک کردمن حتی بهش گفته بودم بیا باه ...

ببینن یه نصیحت از این به بعد گفت نخریم و فلان نکنیم و فلان بگو باشه ولی کهر خودت و بکن یا کلا یه جمله آبجی به نظرم هر کسی کار خودش و بکنه و دیگه میبینی حسودی هیچی نگو و جلوش انجام نده

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

همیشه نیرنگ و دورو بوده و هست حتی از بچگی مون همین بودمولی تاحالا برا مناسبت ها و کادو و اینا بهم نی ...

آدما اکثراهمینن اینطورمواقع کارخودتو بکن نه باکسی مشورت کن نه هم حرفی بزن بی سروصدا کارتو بکن

منی ک خواهر ندارم همش میگم کاش داشتم البته خواهرای خوبم دیدم ک هستن حالا شانس ت این بوده سعی کن زیاد بهش رو ندی😕

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
بارها سعی کردم اینطور باشم ولی چون ما فقط دو خواهریم و بچه دیگه ای نیست . درنهایت بهش نیاز پیدا میکن ...

توهم مث من شدی ولی من خواهرندارم میچسبم به خانوادم همش محبت نمیبینم ولی بازم ول کنشون نیستم