2777
2789

هرچی فکر کردم دیدم کارایی که ما برای خدا انجام میدیم در واقع برای خداوند نیست

مثلاً کمک به فقرا به سود خود اون فقیره ثوابشم که به خودمون میرسه

یا نماز خوندن به خاطر آرامش خودمونه

اساساً هر کار خیری که بگید تو بهش فکر کردم

آخر سر خیرش میرسه به بندههای خدا نه خود خدا

هرچی فکر کردم یدم هیچ کاری به ذهنم نمیرسه که واقعاً برای خوشحال کردن خود خدا بتونم انجام بدم

مثل وقتی هست که ما میخوایم برای مادرمون هدیه بخریم اما وسایل آشپزخونه و ظرف و ظروف میخریم!!! در حالی که هدیه باید برای استفاده خود اون فرد باشه

من عقلم قد نمیده که واقعاً برای خوشحالی خدا چه کار میشه کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@pasokhgo

نماز آرامش میده بله ولی باید به قصد نزدیک شدن به خدا نماز رو بخونی ولی آرامش هم میگیری

کمک به فقرا به قصد قربت باشه هم ثواب بردی هم خدا رو خوشحال کردی

تمام کمک های که نام بردی خدا رو خوشحال میکنه

و تمام عبادات باعث خشنودی خدا میشه اگر به قصد قربت باشه. و تمام گناهان خدا رو ناراحت میکنه

و ترگ گناه و توبه خدا رو خوشحال میکنه

و بله قبول دارم تمام این عبادات که گفتی ممکنه ناخالصی توش باشه

اما چیزی که خالص هست محبت اهل بیت است

شما نمیتونی بگی من محبت ندارم بهش

محبت به خدا داری

همین علاقه به خدا خودش عبادت است

عشق به خدا داری که تاپیک زدی بخاطرش

همین از اعمال قلبی انسان محسوب میشه

اعمال قلبی از اعمال بدنی همچون مثال های ک زدی ثوابش بالاتره

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خود خدا که به هیچ چیز ما نیاز نداره از بندش بی نیازهبعد ذات خوبی کردن از خدا جدا نیست مثل معلم هرچقد ...

بعد خدا درواقع روح خودمون هست

ما ذره ای از خداییم .خدا از روح خودش درما دمیده

وقتی ما خوشحال میشیم وقتی یه روح یه بنده دیگه اش شاد میشه یعنی همون خدا خوشحال شده

ما روحامون یه جورایی همه به هم وصله و همه جزیی از خداییم .تو برا خودت یه کار خوب کنی که همه سودش به خودت میرسه هم اگر به نییت خدایی کنی ثواب میکنی

خدا هم همه دین و مسایل دینی و پیامبر و ...فرستاد تا بگه ادم خوبی باشید تا به من نزدیک بشید و در همه اون دستوراتی که گفت همینو از ما خواست و عبادتم درکنارش

نماز آرامش میده بله ولی باید به قصد نزدیک شدن به خدا نماز رو بخونی ولی آرامش هم میگیری کمک به فقرا ب ...

سپاسگزارم

به نکته ای اشاره کرد کردید که به ذهن خودمم رسیده بود

محبت به اهل بیت میتونه مصداق خوبی باشه 🍀🌸

سپاسگزارمبه نکته ای اشاره کرد کردید که به ذهن خودمم رسیده بودمحبت به اهل بیت میتونه مصداق خوبی باشه ...

دقیقا

محبت به اهل بیت اصلا ناخالصی نداره

و همین مارو نجات میده

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد