2777
2789

من خودم از سن کم کار کردم چون پدرم خرج هیچی ب من نمیداد تا الان واقعا اوضاع سختی شده من ک یکنفرم تو خرج خودم موندم وای ب حال مردا ک زن و بچه هم باید سیر کنن واقعا سخته و هی داره سخت تر میشه متاسفانه

حتی اونایی ک وضع مالی خوبی هم داشتن از قبل دارن مینالن

یه مثال میزنه عمه ام واقعا درسته میگه پولدار همیشه پولداره فقیر همیشه فقیره هیچوقت به پولدار فشار نمیاد هرچقدرم گرونی باشه

من همینم که هستم با تموم تفاوت ها و کمبود ها🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مثال میزنه عمه ام واقعا درسته میگه پولدار همیشه پولداره فقیر همیشه فقیره هیچوقت به پولدار فشار نم ...

پولدار داریم تا پولدار

اونی که صدها هکتار زمین و کلی خونه و مغازه و ماشین و کارخونه داره خب بهش فشار نمیاد

اما اونی که دوسه تا خونه و یه ماشین شاستی و یه کار با درآمد مثلا ماهی ۵۰ یا ۶۰ داره فشار میاد فکر کنم

یه مثال میزنه عمه ام واقعا درسته میگه پولدار همیشه پولداره فقیر همیشه فقیره هیچوقت به پولدار فشار نم ...

ن اتفاقا خیلیارو میشناسم وضعشون خوب بوده و در حال پیشرفت ولی دیگه نمیتونن به اون جایگاهی ک تو ذهنشونه برسن و دارن برمیگردن به عقب

دقیقا زندگی ها شده شو و نمایش و تجملات یه دقت کن این چند روز چقدر سر کادو روز زن دعوا شده....خب اون کادو چه ارزشی داره مگه اصلا حتما باید هدیه بخرن؟شوهره روز و شب خانومش رو تحقیر میکنه اخلاقای بد داره ولی روز زن کادومیخره و خانومه هم چون میدونه تو زندگیش کمبود داره همون رو استوری میکنه یکی که هنوز به بلوغ عقلی نرسیده فکر میکنه واسه شوهرش ارزش نداره که براش کادو نخریده....من که تبریک خالی ولی با عشق رو ترجیح میدم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40