یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1361 عنوان بلاخره بعد از مدتااا تونستیم که زمین بخریم نقششو میکشم که ی چند روزه نقششو طراحی اینا کنیم بیاید فقط | مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 46 پست عکسشو میزارم ایرادی که بنظرتون هس بهم بگید درستش کنمممنون میشم کمکم کنین تا جای هم میدونین بگین درستش کنمدوس دارم بهترین نقشه رو داشته باشم دابعد از مدتا هم راضی باشمنگم کاش اینکارو میکردم من شکیلام / دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍 ؛ از این تاریخ ۹/۱۷ ب بعد کاربری فقط دست منه :) 1404/09/23 | 14:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1361 به نظرم یه اتاق رو کم کن. پذیرایی رو بزرگتر بگیر.... اجی باید سه خواب باش دیگ یکی برا خودمون یکی برا دخترمیکی هم برا اون یکی بچه که اوردم که اتاقا مخصوص باشنه تو ی اتاق دوتاشون بموننبا میز غذای اینا کلا اونجا ۴۰ به بالا کتره من شکیلام / دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍 ؛ از این تاریخ ۹/۱۷ ب بعد کاربری فقط دست منه :)
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1361 جای سرویسو حمامو دوس ندارم وسط خونه پس کجا؟! من شکیلام / دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍 ؛ از این تاریخ ۹/۱۷ ب بعد کاربری فقط دست منه :)
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1361 یکی از اتاقارو مستر دربیار. یه سرویس هم داخل راهرو باشه. میشه اجی اینجا بکشی بفرستی ببینم چجوری میگی من شکیلام / دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍 ؛ از این تاریخ ۹/۱۷ ب بعد کاربری فقط دست منه :)
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1361 بله کمد دیواری برا سه تا اتاقم هس من شکیلام / دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍 ؛ از این تاریخ ۹/۱۷ ب بعد کاربری فقط دست منه :)
نادیاجان عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 791 جای سرویسو با اتاق وسطی عوض کن مامی پارسا و دو قلوهای سابق هستم بنده درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین
موسچینو عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 70 میشه اجی اینجا بکشی بفرستی ببینم چجوری میگی باشه رو برگه میکشم برات میفرستم....
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1361 جای سرویسو با اتاق وسطی عوض کن خب اتاق جای سرویس بره خیلی کوچیک نمیشه اتاقه؟!جای سرویس اونجا بودنش چی اذیت داره ک؟! من شکیلام / دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍 ؛ از این تاریخ ۹/۱۷ ب بعد کاربری فقط دست منه :)
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1361 عزیزم خونه شمالی هست یا جنوبی؟ هیچکدوم میدونی چجوری از بغلی خورشید در میادنقشه ک کامل توضیحی کشیدم خب ۱۱ عرضی جلوی خونمونه۱۳ طول که هس از اونجا افتاب درمیاد نور خورشید میزنه به اونجا من شکیلام / دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍 ؛ از این تاریخ ۹/۱۷ ب بعد کاربری فقط دست منه :)
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1361 تو این گرونی .هر رقمی حساب کردی برای ساخت ضرب در ۳ کن ۱۴۳ متره ظرب در کنم به ۳ خب؟! من شکیلام / دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍 ؛ از این تاریخ ۹/۱۷ ب بعد کاربری فقط دست منه :)
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1361 ته خونه میشه ی نقشه بکشی بفرستی برام نمیدونم ته خونه رو چجوری بکشم من شکیلام / دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍 ؛ از این تاریخ ۹/۱۷ ب بعد کاربری فقط دست منه :)
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1361 باشه رو برگه میکشم برات میفرستم.... باشه منتظرتم من شکیلام / دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍 ؛ از این تاریخ ۹/۱۷ ب بعد کاربری فقط دست منه :)
دوستدارمت عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 4374 ۱۴۳ متره ظرب در کنم به ۳ خب؟! عزیزم ۱۳۴ متر .هر متر ببین چقدر پول ساختش .پول ساخت در ۳ ضرب کن