یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1361 عنوان بلاخره بعد از مدتااا تونستیم که زمین بخریم نقششو میکشم که ی چند روزه نقششو طراحی اینا کنیم بیاید فقط | مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 46 پست عکسشو میزارم ایرادی که بنظرتون هس بهم بگید درستش کنمممنون میشم کمکم کنین تا جای هم میدونین بگین درستش کنمدوس دارم بهترین نقشه رو داشته باشم دابعد از مدتا هم راضی باشمنگم کاش اینکارو میکردم من شکیلام / دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍 ؛ از این تاریخ ۹/۱۷ ب بعد کاربری فقط دست منه :) دیروز | 14:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1361 من واسه خونه ترجیح میدم هال پذیرایی یکی باشه تا فصای بزرگتری باشه واسه مهمون داری .اشپزخونه یه مطبخ ... بله درسته عزبزم عکس نقشم هس ایرادی هس تو نقشم!! من شکیلام / دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍 ؛ از این تاریخ ۹/۱۷ ب بعد کاربری فقط دست منه :)
مشتععشقعلیمچهکنم عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 6852 بله درسته عزبزم عکس نقشم هس ایرادی هس تو نقشم!! ایرادشو نمیدونم .ولی باتوجه به متراژ اتاقات یکم زیادن انگاری .اگر دو خوابه کنید میتونید اتاقهای بزرگتری داشته باشید و اون یه متر اخر خونه خوبه واسه نورگیری ولی اگر باز بیفته رو خونه بزرگتر میشه
mahtik عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 4703 عزیزم 🫂 چقدر برات ذوق کردم❤️🧿 بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری.. لطفاً درخواست دوستی ندین .
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1361 عزیزم 🫂 چقدر برات ذوق کردم❤️🧿 مرسی جونم میشه نظر هم بدی من شکیلام / دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍 ؛ از این تاریخ ۹/۱۷ ب بعد کاربری فقط دست منه :)
1382teach عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 19787 مبارکه من خوشم نمیاد سرویس بغل پذیراییم باشه روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1361 ایرادشو نمیدونم .ولی باتوجه به متراژ اتاقات یکم زیادن انگاری .اگر دو خوابه کنید میتونید اتاقهای بزرگ ... اتاق بابد سه تا باش دیگ اونم بیوفته رو خونه نمیشه از اتاق پنجره باش نور اینا من شکیلام / دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍 ؛ از این تاریخ ۹/۱۷ ب بعد کاربری فقط دست منه :)
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1361 مبارکه من خوشم نمیاد سرویس بغل پذیراییم باشه درش به اتاقه پس کجا باید باش من شکیلام / دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍 ؛ از این تاریخ ۹/۱۷ ب بعد کاربری فقط دست منه :)
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1361 مطبخ هم بزار کمد دیواری کمد دیواری برا اتاقا منظورت هس؟! من شکیلام / دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍 ؛ از این تاریخ ۹/۱۷ ب بعد کاربری فقط دست منه :)
آلاء_بانو عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 8465 کمد دیواری برا اتاقا منظورت هس؟! بله از مکافات عمل غافل مشو.....
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1361 اجی باید سه خواب باش دیگ یکی برا خودمون یکی برا دخترمیکی هم برا اون یکی بچه که اوردم که اتاقا مخصوص باشنه تو ی اتاق دوتاشون بموننانباری پارکینک اینا میتونم بزارم دیگ بحث این این نقشه نیس کاشپزخانه خب دلبازه تراس اینا قشح تزینن کنیمنظورت چجوری لباز؟؟ من شکیلام / دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍 ؛ از این تاریخ ۹/۱۷ ب بعد کاربری فقط دست منه :)
موسچینو عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 70 درش به اتاقه پس کجا باید باش یکی از اتاقارو مستر دربیار. یه سرویس هم داخل راهرو باشه.