2777
2789
عنوان

کادو پاگشا مادر عروسم باید بده

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 51 پست

داماد رو که پاگشا کردین بهش هدیه میدن

عروس هم پاگشا دعوت کردن بهش هدیه میدن.

حالا ما داماد رو که پاگشا میکنن احتمال داره خانواده داماد هم به چیزی برای عروس ببرن ولی اجبار نیست

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانمم دستش تنگ ولی میگه واقعا پاگشا عروس هست و اسمش روشه به داماد هیچ جا چیزی نمیدن منم دلم نمیاد ...

ماهم همچین رسمی نداشتیم تا امسال دختر خواهرم ازدواج کردتازع خواهرم اینو رسم باب کرده به دامادش کادو داد

مامانمم دستش تنگ ولی میگه واقعا پاگشا عروس هست و اسمش روشه به داماد هیچ جا چیزی نمیدن منم دلم نمیاد ...

عزیزم اگه مادرتون دستش تنگه خانواده داماد رو لزومی نداره دعوت کنه فقط مادرپدرش و خوده داماد همین اگه خواهربرادر کوچکتر هم داره که ازدواج نکردن اونا هم میان اگه خانواده داماد پاگشا کنه به عروس کادو میدن اگه خانواده عروس پاگشا کنه به داماد کادو میدن

البته این رسم ماست نمیدونم شما چجوری هستین

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خانواده منم نشنیدم میگن به عروس میدن اونم وسیله خونهمنکه مامانم میخواد کلی جهاز بده دوباره مسخره نیس ...

من تا الان ن شنیذم ن دیدم خودمم ک پاگشا کردن اون موقع ها سکه ارزون بود خانواده شوهرم ی ربع سکه دادن و مادربزرگ مادری خودمم پاگشامون کرد یادمه ی دست بشقاب پلوخوری و ی دستم خورشت خوری گل میوه ایا بود از اونا بهم داد دگه کسی چیزی نداد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

برا من مادرم سر عقدی طلا داد بهم وقتیم دعوت کردیم خواهرشوهرم گفت آره عروس بزرگه ساعت ست دادن شماام اینطور کنید پارسال مادرم رفت ساعت ست برامون گرفت شد ۱۵تومن یکی من یکی اون البته برا اون دسته گلم خریدیم

این رسمو کی کشیده رو کاغذ میشه نشون مام بدی😁

سکه ۱۵۰ ملیونی یا حتی همون ربع سکه نیم سکه کی میده دیگه مردم میبینی اب ندارن بخورن شما میگی طلا پاگشا رسم

دیگه دلشون بخواد بدن مثلا پیرهنی ساعت مچی یا یه تیکه وسیله خونه یا مادرعروس میتونه ست بدلیجات خوشگل هدیه بده یا کیف . حتما نباید طلا باشه. هدیه چیز خوشحال کننده ایع اما نه هر دقیقه هی بگن اینو اونو

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

این رسمو کی کشیده رو کاغذ میشه نشون مام بدی😁 سکه ۱۵۰ ملیونی یا حتی همون ربع سکه نیم سکه کی میده دیگ ...

والا من مامانم خداتومن داده دستبند سرعقد داده به همسرم حالا پاگشا کنه طلا بده!!! انگار ملت سرگنجن

پشت من خدا بوده همیشه ...

والا من مامانم خداتومن داده دستبند سرعقد داده به همسرم حالا پاگشا کنه طلا بده!!! انگار ملت سرگنجن

نه چه مجبوره طلابده بیچاره مگه سر گنجه. پدرمادرای بیچاره هم اگه هم دیگه نهایت فوت کنن هرچی دارن میرسه به بچه هاشون . چه انتظارات و توقعاتی بعضیا دارن. والدین واسه پاگشا میخوان احترام بزارن دیگه به دخترخودشون مثلا یه ملیون یا ادکلن چیزی به شوهرشم یه پیرهن میدن. معمولا هم هرجا پاگشا بشن من دیدم مثلا چیز سبک کوچیکی به عروس میدن نه دوماد

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم