هر چیزی یه رسمی داره واقعا برای کسی که شرایطش رو نداره خیلی آزار دهندست الان من چند روز دیگه جشن یلدا رو در پیش دارم خانواده همسرم میخوان هدیه بیارن خونه ما حالا همینطوریش من شرایط پذیرایی ازشون رو ندارم به کنار اینکه هرکی از راه میرسه انتظار داره دعوتش کنیم برای یه یلدایی از یه طرف دیگه عموها میگن مارو دعوت کنید عمه ها انتظار دارن خاله از یه طرف واقعا انگار عروسیه آخه این همه آدم واسه یه یلدا
وای دقیقا منم همین و میگم پدر مادرمون باشن با خواهر برادر واقعا عمو و عمه و خاله الان چه لزومی داره تازه من خونمون واقعا خیلی کوچیکه هر دو خانواده بخوان جمع بشن اصلا شرایط ندارم به لحاظ مالی هم باز سخت میشه تو این اوضاع اصلا درک ندارن
واقعا قصد خودمم همین بود منتها از یه طرف مادرشوهرم که گیر بده دیگه ول کن نیست هرچند براش مهم هم نیست نمیخواد هزینه کنه که از طرفی هم مامانم که وضعیت زندگیمون رو میبینه باز میگه نه زشته فلانی سپرده دعوت کنیم
واقعا قصد خودمم همین بود منتها از یه طرف مادرشوهرم که گیر بده دیگه ول کن نیست هرچند براش مهم هم نیست ...
دوران عقد خیلی بیخوده. اما شما هم خودت خیلی درگیر نکن. بذار پدر مادرت هندل کنن. یا میتونن خرج بدن و دعوت میکنن یا نمیتونن و به فامیل میگن مراسم رسمی نداشتیم. مطمئن باش همه تا حدودی این شرایط گذروندن