2777
2789
عنوان

از رسم و رسوم های ازدواج واقعا خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 55 پست
دست خالی که نمیان بدبختاکادو میارن.

نه بابا چه ساده هستید ما تو جشن هامون کادو نمیدن برای یلدا کادو بیارن تازه هدیه های منم همسرم با پول خودش خرید منم با پول خودم برای اون هدیه خریدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا چه ساده هستید ما تو جشن هامون کادو نمیدن برای یلدا کادو بیارن تازه هدیه های منم همسرم با پول ...

والا شهر ما تو تمام این مراسما کادو برده میشه.الان ما جمعه دعوتیم مراسم پسرداییم.با بچه های فامیل قراره یه تومن بدیم نفری.بزرگترا که بیشترم میدن

ما کسی رو دعوت نکردیمفقط خواهربرادرای عروس داماد

وای دقیقا منم همین و میگم پدر مادرمون باشن با خواهر برادر واقعا عمو و عمه و خاله الان چه لزومی داره تازه من خونمون واقعا خیلی کوچیکه هر دو خانواده بخوان جمع بشن اصلا شرایط ندارم به لحاظ مالی هم باز سخت میشه تو این اوضاع اصلا درک ندارن

والا شهر ما تو تمام این مراسما کادو برده میشه.الان ما جمعه دعوتیم مراسم پسرداییم.با بچه های فامیل قر ...

خب شما باز فامیلتون آدم حسابی هستن همه جا اینطوری نیست که سمت ما فقط میان میخورن میرن خبری از دست تو جیب کردن نیست

انتظاراتشونو برآورده نکنید!البته احتمالا اونا هم پدر و مادر شما رو برای مراسم مشابه دعوت نکنن، باید ...

والا ما برای هیچکدومشون تو همچنین مراسم هایی نرفتیم یه عقدشون رفتیم یه عروسی تمام

آخه اینطوری واقعا نمیشه خیلی ها بچه دارن بگیم بچه هاتونو کجا بزارید خودتون بیاین بعدشم یلدا واقعا من ...

اولین باره میشنوک توی جشن یلدا کسی غیر از خانواده عروس و داماد باید حضور داشته باشه

جدی برای یلدایی این همه مهمون دعوت میکنین؟!!!خب همون خانواده خودتون و دامادکافیه... وقتی خودتون ازای ...

به خدا خودمم موندم اصلا عمو و خاله و عمه چرا باید برای یه یلدا دعوت باشن من فقط میگم پدر مادرامون باشن با خواهر برادرا ولی هیچکس درک نمیکنه که نمیکنه

مادرشوهرت زنگ زد گفت میان؟هنوز مادرشوهر من زنگ نزده 😐

آره حضوری بهمون گفت هفته دیگه مزاحم میشیم اونا یه طرف فامیل های خودم که پیش پیش زنگ زدن مامانم مارو دعوت کنیداا هم یک طرف دیگه

هیچکس و دعوت نکنبگو شرایطش و نداریم

واقعا قصد خودمم همین بود منتها از یه طرف مادرشوهرم که گیر بده دیگه ول کن نیست هرچند براش مهم هم نیست نمیخواد هزینه کنه که از طرفی هم مامانم که وضعیت زندگیمون رو میبینه باز میگه نه زشته فلانی سپرده دعوت کنیم

واقعا قصد خودمم همین بود منتها از یه طرف مادرشوهرم که گیر بده دیگه ول کن نیست هرچند براش مهم هم نیست ...

دوران عقد خیلی بیخوده. اما شما هم خودت خیلی درگیر نکن. بذار پدر مادرت هندل کنن. یا میتونن خرج بدن و دعوت میکنن یا نمیتونن و به فامیل میگن مراسم رسمی نداشتیم. مطمئن باش همه تا حدودی این شرایط گذروندن

مهربان باشیم