2777
2789

هر چیزی یه رسمی داره واقعا برای کسی که شرایطش رو نداره خیلی آزار دهندست الان من چند روز دیگه جشن یلدا رو در پیش دارم خانواده همسرم میخوان هدیه بیارن خونه ما حالا همینطوریش من شرایط پذیرایی ازشون رو ندارم به کنار اینکه هرکی از راه میرسه انتظار داره دعوتش کنیم برای یه یلدایی از یه طرف دیگه عموها میگن مارو دعوت کنید عمه ها انتظار دارن خاله از یه طرف واقعا انگار عروسیه آخه این همه آدم واسه یه یلدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زوجی دعوت می کنن بزرگ تر ها خاله ها عمه ها عمو ها دایی ها زن و شوهری

آخه اینطوری واقعا نمیشه خیلی ها بچه دارن بگیم بچه هاتونو کجا بزارید خودتون بیاین بعدشم یلدا واقعا مناسبت آنچنانی محسوب نمیشه پدر مادر ها کفایت میکنن چرا باید لشکر کشی کنیم اونم با شرایط اقتصادی امروز

من هیچکس رو نگفتیم چون اونا گفتن کسی همراهمون نیست.فقط مادرش و زن داداشش و خالش سه تایی اومدن گذاشتن و چایی حناق کردن.میوه و شیرینی هم گفتن رژیم داریم نخوردن کوفت خورده ها و رفتن

کاش همونو میزدین به زخم زندگیتون

به خدا خودمم دردم همینه امان از خانواده ها که کمک که نمیدن هیچی بار هم هستن روی دوش مخصوصا خانواده همسرم وقتی ما ازدواج کردیم یک بشقاب برای ما حتی جابجا نکردن چه برسه بخوان حمایتی کنن اینجور مواقع ولی همش انتظار دارن فامیل ها خودمم البته همینطورا

آخه اینطوری واقعا نمیشه خیلی ها بچه دارن بگیم بچه هاتونو کجا بزارید خودتون بیاین بعدشم یلدا واقعا من ...

ما هر جا بوده زوجی دعوت کردن کاری به بچه ها نداشتن بعضی هایم با بچه های تو خونه دعوت کردن برای خواهرم ما که همه رو گفتیم چند سال پیش بود الان خواهرم دوتا بچه بزرگ داره

هیچکس دعوت نکن جز خانواده خودت و همسرت

به خدا خودمم همین طوری میخواستم ولی خب خانواده همسرم که اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیستن فامیل های خودمم خیلی شیک به مامانم پیش پیش گفتن دعوت کنید مارو هااا