2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 73 پست
انشالله ک بهترینا اتفاق بیفته برات عزیزم .شما استرس نداشته باش ،بی خیال باشی کارا بهتر پیش میره

ممنون از این ناراحتم که به خاطر بیماری که دست خودم نبوده و الانم کنترل شده هست این جوری بشه نشه این ازدواج سر نگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از این ناراحتم که به خاطر بیماری که دست خودم نبوده و الانم کنترل شده هست این جوری بشه نشه این ...

همه بالاخره یه مشکلی تو ازدواج دارن .یکی قدش کوتاس .یکی خانواده درستی نداره .یکی ظاهرش .یکی وضع مالیش ,همیشه یچی هست ک این شرایط رو براش سخت کنه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

همه بالاخره یه مشکلی تو ازدواج دارن .یکی قدش کوتاس .یکی خانواده درستی نداره .یکی ظاهرش .یکی وضع مالی ...

درسته عزیزم ولی حس می کنم باید به خاطر این موضوع تا آخر عمر تها باشم

درسته عزیزم ولی حس می کنم باید به خاطر این موضوع تا آخر عمر تها باشم

نه اصلااا بنظرم اتفاقا اونی که با این موضوع کنار میاد و همسرتون میشه مرد فوق العاده ای از آب در میاد .توکل کن ب خدا

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

وقتی کنترل شده است نگو چون در واقع درمان شدی و مشکلی پیش نمیاد

گفتم چون یک قرص مصرف می کنم همین باید بهش می گفتم نمی شد بعدش خودش گفت یکی از داداش هاش با یک خانمی ازدواج کرده بعد از یک سال تو عقد بودن با این دختر خانم با مامان و بابای پسره و خود پسره رفتن شمال اون جا فهمیده دختره قرص مصرف می کنه برگشتن از مسافرت بابای پسره یعنی بابای همین خاستگارم فوت کرده بنده خدا اون موقع زنده بوده گفته طلاق باید بگیرین دروغ گفته راستش نگفته اصلا پنهون کاری کرده

چی بگم والا انشاالله بهترین ها برات پیش بیاد ولی طبق چیزی که نوشتی اگه من توی شرایط شما بودم نمیگفتم ...

خو بعدن اگه میدید داری قرص می خوری چکار می کردی؟

چجوری ازش پنهون می کردی؟

اول زندگی با پنهون کاری می خوای شروع کنی مشکلی نداری؟

خو بعدن اگه میدید داری قرص می خوری چکار می کردی؟ چجوری ازش پنهون می کردی؟ اول زندگی با پنهون کاری می ...

عزیزم داری میگی بیماری کاملا کنترل شده است و هیچ مشکلی نداری حتی برای بچه دار شدن دوما اینکه من گفتم این نظر منه و در مورد شما تصمیم نگرفتم و آخر اینکه روزی یه قرص رو میشه پنهانی خورد(اگه تنها مشکل خوردن قرص باشه)

عزیزم داری میگی بیماری کاملا کنترل شده است و هیچ مشکلی نداری حتی برای بچه دار شدن دوما اینکه من گفتم ...

من از پنهون کاری خوشم نمیاد بعدم بلخره یک روزی می بینه نمی شه که شما هر کار هم بکنی مف بینه همین زن داداشش تعریف کرده ولی آخرش چی فهمیدن

من از پنهون کاری خوشم نمیاد بعدم بلخره یک روزی می بینه نمی شه که شما هر کار هم بکنی مف بینه همین زن ...

اوکی ولی این سوال و با افراد صاحب نظر هم در میان بذار و نظرات اونا رو هم بدون بالاخره تصمیم مهمیه و روی سرنوشتت تاثیر داره

استارتر ایشالله ازدواجت جور میشه

منم مشکل صرع دارم ک البته کنترل شده و تو جلسات آشنایی با شوهرم مطرحش کردم و خودش گفت بین خودمون میمونه.

ایشالله برای توهم جور بشه❤️