2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی خاستگارت جواب داد بهمون بگو چی گفت بهت جوابش چی بوده،اگ تاپیک زدی براش تگم کن مرسی

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

ان شاالله بہ زودے خبر ازدواج آدم وحواے این تاپیڪ😊😍 درنےنےسایت

فدات عزیزم ممنون ولی دلم خیلی گرفته این دنیا چقدر بی انصافه چقدر دنیا نا مرده به خاطر بیماری که دست خودم نبوده و الانم کنترل شده هست باید تا آخر عمر تها باشم 😔

اسی خاستگارت جواب داد بهمون بگو چی گفت بهت جوابش چی بوده،اگ تاپیک زدی براش تگم کن مرسی

باشه عزیزم فعلا که از دیروز تا حالا خبری نیست

دلم گرفته از این دنیا و آدم هاش به خاطر بیماری که دست خودم نبوده و الانم کنترل شده هست باید تا آخر عمر تها باشم 😔

باشه عزیزم فعلا که از دیروز تا حالا خبری نیست دلم گرفته از این دنیا و آدم هاش به خاطر بیماری که دست ...

نه عزیزم اصلا ناامید نباش بالاخره پیدا میشه کسی ک بخاطر خودت بخادت،،هنوز هم مشخص نیست اون اقا ک تحقیق کنه متوجه میشه ک خطرناک نیست شاید قبول کنه،نکنه هم غصه نخور فدا سرت فقط صبر داشته باش

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

فدات عزیزم ممنون ولی دلم خیلی گرفته این دنیا چقدر بی انصافه چقدر دنیا نا مرده به خاطر بیماری که دست ...

تقدیر هرڪس یہ جوره، وقتے میگے ڪنترل شده ست یعنے خطرے نداره .. هرڪے لیاقتت روداشتہ باشہ همدم تنهایے و رفیق باوفات میشہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
نه عزیزم اصلا ناامید نباش بالاخره پیدا میشه کسی ک بخاطر خودت بخادت،،هنوز هم مشخص نیست اون اقا ک تحقی ...

صبر دارم من از اول زندگیم تا حالا خیلی صبر کردن ولی خسته هستم خسته خودم رو بی خیال جلو مامانم نشون میدم که اگه نشد هم برام مهم نیست ولی از درون نابودم

مامانم می گه چرا پسر ها هر مشکلی دارن دختر ها قبول می کنن ولی پسر ها مشکل های زن ها رو قبول نمی کنن

تقدیر هرڪس یہ جوره، وقتے میگے ڪنترل شده ست یعنے خطرے نداره .. هرڪے لیاقتت روداشتہ باشہ همدم تنهایے و ...

خسته هستم خسته خودم رو بی خیال جلو مامانم نشون میدم که اگه نشد هم برام مهم نیست ولی از درون نابودم

مامانم می گه چرا پسر ها هر مشکلی دارن دختر ها قبول می کنن ولی پسر ها مشکل های زن ها رو قبول نمی کنن

شبیه منی

۲۵ سالمه

من پیسی( ویتیلیگو) دارم الان فقط اندازه یه گردو تو گردنمه

اما نمی دونم تو آینده زیاد میشه یا نه

همه فکر میکنن سالمم خواستگار دارم اما بخاطر مریضی رد میکنم

بابام میگه نگو ولی من نمی خوام زندگیو با دروغ شروع کنم که بعدا دودش تو چشمم بره

واقعا ظلمه ماها بخاطر بیماری که دست خودمون نبوده تا آخر عمر مجرد بمونیم

شبیه منی۲۵ سالمهمن پیسی( ویتیلیگو) دارم الان فقط اندازه یه گردو تو گردنمه اما نمی دونم تو آینده زیاد ...

دلم خیلی گرفته دنیا خیلی بی رحمه آدم ها هم بی رحم

برات دعا می کنم توهم برام دعا کن

دلم خیلی گرفته دنیا خیلی بی رحمه آدم ها هم بی رحم برات دعا می کنم توهم برام دعا کن

از ته دلم دعا میکنم خواستگارت قبول کنه❤

مامانم خیلی آدم نماز خونیه بهش میگم اونم دعا کنه برات

جواب خواستگارتو اینجا بهم بگو منتظرم

فقط من میدونم الان چی میکشی😓

از ته دلم دعا میکنم خواستگارت قبول کنه❤مامانم خیلی آدم نماز خونیه بهش میگم اونم دعا کنه براتجواب خوا ...

فدات عزیزم منم سر نمازم برات دعا می کنم

من خاستگار زیاد دارم ولی این و می خوام قبلا هم یکی بود به خاطر همین موضوع گفتن نه