2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 73 پست
چی شد که قطع کرد؟ چند سال می خوردی؟ الان چند ساله نمی خوری؟ منم همین قرص می خورم یعنی می شه مال منم ...

۴ سال دارو مصرف کردم. الانم ۳ ساله نمیخورم

دکتر تشخیص داد ک دیگه نیاز نیست.

عزیزم ایشالله که بشه❤️ تو این مدت دز داروت تغییر نکرده؟

دو نفر از آشنایان ما مرد هستند، هر دو نفر از زمان بچگی صرع داشتند االان بزرگ سال هستند حتما باید قر ...

شما که پسری اگه بری خاستگاری همچین دختری این حرف ها بزنه واکنشتون چیه جوابتون چی هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ سال دارو مصرف کردم. الانم ۳ ساله نمیخورمدکتر تشخیص داد ک دیگه نیاز نیست.عزیزم ایشالله که بشه❤️ تو ...

9 ساله می خورم اوایل یکی صبح یکی شب می خوردم الان چند ساله کم کرده صبح نصفی شب یکی

ممنون عزیزم کاشکی مال منم کم بشه نخورم

ولی خانوادش یه روز میفهمن عزیزم.با یه مشاور صحبت کن اگر بیماریت کنترل شدست شاید لازم نباشه به خواست ...

گفتم امروز اومدن گفتم همه این حرف ها رو الان چند ساعته رفتن

دکترم گفته بگین با یک روحانی مشورت کردیم گفت بگین مامانم هم گفت بگم

9 ساله می خورم اوایل یکی صبح یکی شب می خوردم الان چند ساله کم کرده صبح نصفی شب یکی ممنون عزیزم کاشکی ...

اینکه دزش کم شده نشونه خوبیه. ایشالله قطع میشه عزیزم

کار خوبی کردی به خواستگارت گفتی

ان شاءالله هر چی صلاحه برات پیش بیاد

منم شرایط زندگیم خاص بود غیر از بیماری شرایط خانوادگیمم متفاوت بود. خیلی از خواستگارام بخاطر همین بیماری دیگه پیداشون نشد ولی الان خداروشکر میکنم که با اونا ازدواج نکردم

فقط سردی نخوربرنج نان بدون سبوس، ماست، مرغ، سالاد، سردهگرمی بخورخرما، بادام، گردو، گوشت گوسفند، بوق ...

می دونم 9 ساله این بیماری دارم البته کنترل شده فقط قرص مصرف می کنم

اینکه دزش کم شده نشونه خوبیه. ایشالله قطع میشه عزیزمکار خوبی کردی به خواستگارت گفتیان شاءالله هر چی ...

منم به خاطر بیماری خاستگارم رفت یکی دیگه بود البته خاستگار زیاد دارم ولی این خوبه این بشه خوبه

یک سری ها می گن نگو یک سری ها می گن بگو نمی دونم کارم درست بوده گفتم یا نه ولی دوست دارم ازاول پنهون کاری نباشه

بعدم دکترم هم گفته بود که بگم با یک روحانی مشورت کردیم گفت بگین مامانم هم گفت بگم دیگه منم گفتم

منم به خاطر بیماری خاستگارم رفت یکی دیگه بود البته خاستگار زیاد دارم ولی این خوبه این بشه خوبه یک سر ...

کار خوبی کردی ک گفتی.

فقط یه چیزی

حتی اگه خواستگارت با بیماریت مشکل نداشت لطفا برای شناختش و عقد کردن عجول نباش و فکر نکن که منتی رو سرت گذاشته یا در حقت لطف کرده که تو رو پذیرفته. خودتو ارزشمند و لایق بدون

کار خوبی کردی ک گفتی.فقط یه چیزیحتی اگه خواستگارت با بیماریت مشکل نداشت لطفا برای شناختش و عقد کردن ...

اون که آره گفتم اگه خواستیم جلو تر بریم بهش بگم چند جلسه بریم مشاوره