2777
2789
عنوان

کیا مثل من کادو روز زن نگرفتن

205 بازدید | 25 پست

تازه دوساله تو خونه خودمونیم.خیلی ناراحتم هرکاری مبکنم نمیتونم با شوهرم خوب رفتار کنم فقط بهم تبریک گفت.اخه اینم ادم بود من انتخاب کردم هیچ مناسبتی یادش نمیمونه هیچکاری نمیکنه همش مگه من باید یادش بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم

یگه مهم نیس

نیازای اصلیمم براورده شه بسه ک نمیشه

از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤

پول داشت و نخرید ؟خب یادش ام بره ما تو فامیل یکی چهارشنبه جشن گرفت یکی پنج شنبه یکی جمعه اگه یادش آو ...

نه من که کلا یاداوری نمیکنم این چیزارو اما خانوادگی کلا مناسبتا براشون مهم نیست.مثلا باباشم فکر نکنم تاحالا واسه مادرش کادو خریده باشه حتی تولدش.کلا این چیزا براشون بی معنیه.خواهراشم همینطورن

برای من هم چیزی نخرید ،ایکاش یه شاخه گل میخرید😞

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

نه من که کلا یاداوری نمیکنم این چیزارو اما خانوادگی کلا مناسبتا براشون مهم نیست.مثلا باباشم فکر نکنم ...

خب تا به روی خودت نیاری که ناراحتی و برات مهمه که نمیفهمه مردا تا بهشون نگی خودشون درک نمیکنن خیلی

اره یادش بده منم شوهرم بلد نیس امسال گفتم بهش با خنده و شوخی که برام بخری و بچه ها رو انداختم مجبورش ...

ارزش داره بنظرتون؟؟؟از نظر مم اصلا نداره.میدونم بلد نیست ینی انقدر پرته شوهرم که حتی نمیدونست روز زن میشه ولادت حضرت فاطمه.میگفت ولادت حضرت معصومه س مگه که همه رفتن قم؟؟