2777
2789
عنوان

پیج قدیمی همسرمو پیدا کردم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 86 پست
دخترا چارچوب بیشتری دارند بعضیاشون واقعا با کسی نبودن تا حالا شاید یه کراش از کیلومترها دورتر بوده ب ...

دقیقا

دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️✨

چرا دل دارن ولی کسی که اعتقادش واقعی باشه ارتباط خارج از چهارچوب با نامحرم نداره

عزیزم شما یعنی تو عمرت اصلا هیچ خطا نکردی؟

من نمیگم درسته یا غلط ولی صرف کامنت گذاستن الان تو ذهنت هزار مدل به گناه شوهرت فکر کردی

ظن و گمان نادرست گناه نیست ؟

الان چون شما قبل ازدواج با کسی نبودی حتما فکر میکردی شوهرت هم باید همینطور باشه

در صورتی که ایه زنان مومن برای مردان مومن فقط در مورد گناه یا ارتباط نیست

شوهر شما همکفو شما در زمینه های اخلاقی و صفاتی هست تا همدیگه رو رشد بدین

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال هرچی بود تموم شده رفته

شوهر من به تک تکشون زنگو پیام زد ک مجردم و زنمو طلاق دادم با من ازدواج کن!یه ابرویی ازش رفت سر همین حرفا به همکار خانمش اخرشم اخراج شد همه شهر فهمیدن منه خرم فعلا دارم دو دوتا چهارتا میکنم ببینم طلاق بگیرم یا ن

بچسب ب زندگیت پیگیر گذشتش نباش الانش برات مهم

چرا میخوای خودت اذیت کنی دختر قشنگ🥺

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

شوهر من به تک تکشون زنگو پیام زد ک مجردم و زنمو طلاق دادم با من ازدواج کن!یه ابرویی ازش رفت سر همین ...

همه مثل هم نیستن تعمیم نده و شما هم شوهر اسی نمیشناسی

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

دخترا چارچوب بیشتری دارند بعضیاشون واقعا با کسی نبودن تا حالا شاید یه کراش از کیلومترها دورتر بوده ب ...

آره متاسفانه جنس نر خیلیاشون هولن قبول دارم اینو

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

مهم الانه خوشگل خانوم

الانو بچسب ک همین الان بخدا راست میگم هزار نفر تو صفن ک از دستت درش بیارن

باور کن راست میگم دیدم ک میگم

رحم ب مرد متاهل نمیکنن

گذشته ممکنه خیلی خیلی خیلی کم پیدا بشه کسی ک کسیو دوسنداشته باشه و کسیو نداشته باشه

ب آینده فکر کن آینده از آن توست

عزیزم شما یعنی تو عمرت اصلا هیچ خطا نکردی؟من نمیگم درسته یا غلط ولی صرف کامنت گذاستن الان تو ذهنت هز ...

تلنگر خوبی بود مرسی ازت

مهم الانه خوشگل خانوم الانو بچسب ک همین الان بخدا راست میگم هزار نفر تو صفن ک از دستت درش بیارن باور ...

مرسی عزیزم:)

به اون بنده خدا کاری ندارم دلم از زندگی خودم پره از این کینه نفرت بلاتکلیفی واقعا مغزم دیگه نمیکشه

خدا به دلهامون ارامش بده انشالله

ببین گذشته اسمش روش هست یعنی گذشته

اکثر مرد ها قبل متأهلی کسی تو زندگیشون بوده و طرفو دوس داشتن ناممکنه نبوده باشه بیخیال اگه مرد خوبیه و دوست داره به روش نیار

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

عزیزم ولشکن اینجا کسی پشتت نیست انقد خیانت عادی شده این چیزا که مربوط به گذشتس اصلا براشون اهمیتی نداره. منم دقیقا یه همچین چیزی ولی یه مقدار بدترش رو از گذشته شوهرم کشیدم بیرون و تو بارداریم فهمیدم درصورتیکه اگر باردار نبودم صد درصد ازش جدا میشدم. با یه دختری قول و قرار ازدواج گذاشته بود قبل از من و حتی میخواسته عقدش کنه ولی دوماه بعد میاد با من ازدواج میکنه. تاپیکمو بخون.

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به اون بنده خدا کاری ندارم دلم از زندگی خودم پره از این کینه نفرت بلاتکلیفی واقعا مغزم دیگه نمیکشه

الهی بگردم:)