2777
2789
عنوان

خانمای مجردی که شاغل نیستن بیان

66 بازدید | 10 پست

بچه ها من قبلا شاغل بودم اما در حدی نبود که بتونم پس انداز کنم ازش و الان دیگه کلا شاغلم نیستم

میخوام بدونم هستن افرادی که مثه من باشن؟یعنی مجرد باشن و در حال حاضر شاغل نباشن،؟و اینکه من حس بدی به خودم دارم بابت این موضوع همش حسِ سر بار بودن دارم با اینکه هزینه ی خاصیم ندارم

خیلی ناراحتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سربار کی باشی ؟پدرت که تا مجردی باید نفقتو بده به گردنشه

نمیدونم یه حس خیلی بدیه همش احساس میکنم چقد داغون شده شرایطم

تا قبلشم که سر کار بودم درامده انقدی نبود که بتونم پس انداز کنم

کاش میتونستم یه شغل نسبتا معمولی برا خودم داشته باشم یا کنکور مجدد میدادم و یه رشته خوب قبول میشدم

نمیدونم یه حس خیلی بدیه همش احساس میکنم چقد داغون شده شرایطم تا قبلشم که سر کار بودم درامده انقدی نب ...

ازاینایی که ازدواج کنی شوهرت خرجتو بده عذاب وجدان بگیری فکر میکنی لیاقتشو نداری مرد هزینه زندگیتو بده

جورجینا نامزد رونالدو یا زنترامپو ببین شعلشون خرج کردن پول شوهره نه سوادی دارن نه هنری اگرم با پول مرداشون شغلی راه میندازن برای سرگرمی و کلاسشه وگرنه خرج مرد نمیکشن

ازاینایی که ازدواج کنی شوهرت خرجتو بده عذاب وجدان بگیری فکر میکنی لیاقتشو نداری مرد هزینه زندگیتو بد ...

دقیقا من حس میکنم اگرم شوهر کنم روم نمیشه از شورم پول بگیرم با اینکه لازم دارم ولی روم نشه

دقیقا من حس میکنم اگرم شوهر کنم روم نمیشه از شورم پول بگیرم با اینکه لازم دارم ولی روم نشه

همیشه خودتو بدهکار بقیه میدونی حتی درمورد حقوحقوقت و اگر مردی خدانشناس باشه این مساله رو متوجه بشه حقتم بزور بهت میده منتم سرت میزاده طلبکارتم میشه

همیشه خودتو بدهکار بقیه میدونی حتی درمورد حقوحقوقت و اگر مردی خدانشناس باشه این مساله رو متوجه بشه ح ...

نه خودمو بدهکار نمیدونم ولی حس میکنم سختمه درخواست پول کنم

اما بله شما درست میگی من باید این مشکلو حل کنم

رشتتون چیه؟

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️