2777
2789
عنوان

نمیتونم بعد زایمان شیر خودمو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 27 پست
ببین من یادمه زمان مامانم مثلا با همین شیردوش مخصوصا یه ذره شیرا دور میزیختن که یه وقت شیر حرص به بچ ...

کل شیر داخلش تاثیرات دارو هست

این حرف هم قدیمی و به درد نخوره

شیر خود آدم اونقدرام که فک میکنید مفید نیست که بخوای هر طور شده به بچه بدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

توی نت نگاه کردم.از اون داروها نیست که توی شیردهی مطلقا ممنوع باشه.

من جای شما باشم با چندتا پزشک دیگه مشورت میکنم.

حتی چندتا متخصص اطفال و نوزادان

خودم داروهای خاص گوارشی میخورم. یه سری متخصصین میگن توی بارداری و شیردهی ممنوعه.

ولی متخصصین درجه یک و طراز اول که علمشون به روز هست، بهم اجازه دادن. گفتن طبق تحقیقات جدید، موردی نداره.

شیر مادر به قدری اهمیتش زیاده که یه ذره دارو داخلش رو میشه ندید گرفت

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم بعدش نمونه تو سینم توده بشه

دکتر داری دیگه

دکترت روشش رو بهت میگه و حواسش بهت هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
توی نت نگاه کردم.از اون داروها نیست که توی شیردهی مطلقا ممنوع باشه.من جای شما باشم با چندتا پزشک دیگ ...

دکتر اعصابم متخصصه و حرف نداره کارش گفت ..... نه ماه بارداریو آنقدر درد روحی افسردگی کشیدم ک نمیخام بچه هم یوقت اعتیاد پیدا کنه بهش

توی نت نگاه کردم.از اون داروها نیست که توی شیردهی مطلقا ممنوع باشه.من جای شما باشم با چندتا پزشک دیگ ...

شما دوز مصرفی این خانوم رو نمیدونی

وقتی گفتن قطع یشه یعنی اونقدر درصد انتقال به شیر بالا هست که برای بچه ضرر داشته باشه

اینا هم فقط تحت فشار گذاشتن مادره که به هر ضرب و زوری شده بخوای شیر خودتو بهش بدی

حتی به قیمت اینکه بچت از بدو تولد داروی اعصاب وارد خونش بشه!

شما دوز مصرفی این خانوم رو نمیدونیوقتی گفتن قطع یشه یعنی اونقدر درصد انتقال به شیر بالا هست که برای ...

منم نگفتم سرخود کاری انجام بدن

قطعا که دوز مصرفی مهمه

به خاطر تجربه ای که داشتم، گفتم با چندتا متخصص دیگه هم مشورت کنن

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
دکتر اعصابم متخصصه و حرف نداره کارش گفت ..... نه ماه بارداریو آنقدر درد روحی افسردگی کشیدم ک نمیخام ...

تو کار خوبی میکنی عزیزم

قطع کن حتما شیر بچه رو

این حرف هم مال قدیم بود که شیر مادر فلانه و بهمانه

آره فوایدی هم داره ولی خیلی بچه های سالم و قوی و باهوش هستن که یه قطره هم شیر مادر نخوردن

تو یه مادر آگاه هستی که با وجود افسردگی و دارو نمیخوای به هیچ عنوان با این شرایط به بچت شیر بدی، تویی که کارت درسته

ججامعه فشارش کلا روی زنان هست که خودشون به بچه شیر بدن که این اصن مسئله تاریخی داره

والا بچه ی من شیرمو نخورد الان یک سالشه هنوز شیر دارم کابرگولینم خوردم قطع نشد

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

شما دوز مصرفی این خانوم رو نمیدونیوقتی گفتن قطع یشه یعنی اونقدر درصد انتقال به شیر بالا هست که برای ...

چ جواب منطقی آفرین ب این فهمو شعور

بعضیا واقعا آنقدر افکار قدیمی دارن قرص اعصابو بی ضرر میدونن تا حتما مادر شیر خودشو بده

قصه اونموقع رو نخور

حالا اصلا ببین شیر هست یا ن

و وقتیم ندی قطع میشه

والا من هررررررر کیو میبینم اصلا شیر نداره !

یا کافی نیست بچه سیر نمیشه

مشکلیم باشه پزشک زنانت دارو میده قطع میشه

میخوام بگم فکر اونموقع رو نکن از الان

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥