2777
2789
عنوان

پیج قدیمی همسرمو پیدا کردم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 86 پست

از شروع عقدتون دنبال این بودی چیزی ازش پیدا کنی وای بحال ایندت بنظرم یا کلا دنبال مچگیری یا چیزی ازش نباش یا اگ میخوای استارتشو بزنی بیخیال اینده زیبات باهاش باش حرف تلخیه ولی واقعیته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا از کجا میدونستم نامزد من نماز میخونه روزهمیگیره اهل هیئت و.. هم هست

حالا تو ازش یپرس شاید داری اشتباه میکنی زود قضاوتنکن

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

هیئتی ها دل ندارن؟!

چرا دل دارن

ولی کسی که اعتقادش واقعی باشه ارتباط خارج از چهارچوب با نامحرم نداره

دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️✨

متوجه نشدم

کجاش نامفهوم بود

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

از شروع عقدتون دنبال این بودی چیزی ازش پیدا کنی وای بحال ایندت بنظرم یا کلا دنبال مچگیری یا چیزی ازش ...

نه دنبال مچگیری نبودم

خیلی اتفاقی دیدم

این خانم چون خودش با نامحرم ارتباطی نداشته دلش میخواست همسرش هم همینجور باشه ولی الان فهمیده که اینجور نبوده ناراحت شده که حق هم داره

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

بابا ول کنااااااا

مگه ب چادر ی بودن بعضیا ی جوری از چادری بودنشون میگن انگار قدیسن

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

این خانم چون خودش با نامحرم ارتباطی نداشته دلش میخواست همسرش هم همینجور باشه ولی الان فهمیده که اینج ...

دقیقا