2777
2789
عنوان

درامد همسرتون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 94 پست
بعد یه جور طرف میگه همه ام که درامدا بالای ۶۰ حالا ۴ نفر گفتن ۶۰ به بالا..فقط طعنه زدن بلدن یه عدهان ...

دزامد های بالای ۶۰ ک الان واقعا زیاد هست چون ۶۰ تومن واقعو پولی نیست

ولی خب به نسبت درامد بعضی اقشار جامعه خب ۶۰ تومن زیاد به نظرشون میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظور دوستان زیرسوال بردن شغل مهندسی و زحمت کشی کارگری نبود دوست عزیز،منظورشون از لخاظ حقوق نسبت کمی ...

اطرافیانم شغل های آزاد همه ماهی بالا دویست تومن میانگین درامد دارن . نه اینکه فکر کنی شغل خاصی دارن . مشخص برا آدمایی که امثال شوهر من فقط درس خوندن تره هم خرد نمیکنن. حالا نمیگم شغل شوهرم چیه چون شان اجتماعی بالایی هم داره ولی متاسفانه تفاوت زیاد

به نظرم ادم نباید بیشتر از درامدس برای خودس قسط بتراشهمن به ی خوته ۸۰ ۹۰ متری قانعم بیشتز نمیخوام بق ...

من بابام تا تابستون درامدش بیشتر بود

۱۰ رو تو تابستون کار کرد شد ۲۰۰ تومن ما یکماه رفتیم مسافرت

اگه میدونستیم قراره پاییز اینطور بشه🤦♀️بعد تو دوران کرونا از این بدتر شد خداروشکر گذشت و رفت اینم خداکنه به سر مردم بگذره فقط

به نظرم ادم نباید بیشتر از درامدس برای خودس قسط بتراشهمن به ی خوته ۸۰ ۹۰ متری قانعم بیشتز نمیخوام بق ...

ذات آدمی همیشه زیاده خواهه

وگرنه جهان هیچ پیشرفتی نمیکرد هنوز به خاطر کمبود خیلی چیزا نمیتونستیم زندگی کنیم و اذیت میشدیم

اتفاقا خوبه ادم پیشرفت کنه

قسط لازمه ی پیشرفته

پس انداز میکنی که زندگیت پیشرفت کنه دیگه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

من خودم اداری ام حقوقم مابین ۲۰ تا ۲۲ اما چون قسط داریم ۱۵ـ۱۶ واریز میکنن

همسرم هم نزدیکای ۳۰ اما براش حدود ۲۰ واریز میکنن

۱۰ هم از یه جای دیگه درامد داریم که جمعا میشه ۴۵ تا ۵۰

اما همیشه بشدت کم میاریم چون کلی وام و قسط داریم

اطرافیانم شغل های آزاد همه ماهی بالا دویست تومن میانگین درامد دارن . نه اینکه فکر کنی شغل خاصی دارن ...

بله دقیقا خدایی به هرحال نسبت به تلاشی که کردن کم لطفن بهشون و دریافتی خیلی خوبی ندارن..اما من شوهرم از ۱۲سالگی کار رو شروع کرده و تاالان ۳۶سالشه بازم داره کار میکنه،شغلشم ازاده خدایی چالشم زیاد داره

دزامد های بالای ۶۰ ک الان واقعا زیاد هست چون ۶۰ تومن واقعو پولی نیستولی خب به نسبت درامد بعضی اقشار ...

اره واقعا مثلا حقوق معلم و کارگر واقعا پایینه

خیلی خیلی حقوقشون پایینه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
ذات آدمی همیشه زیاده خواهه وگرنه جهان هیچ پیشرفتی نمیکرد هنوز به خاطر کمبود خیلی چیزا نمیتونستیم زند ...

زیاده خواهی ربطی به قسط و قرض نداره

میتونی درامد بیستر داشته باشی و تو قسط نیفتی

اتفاقا بهترطندگی میکنی اگ نخوای هی از نطر مادی تونتو بزرگتر و گنده تر کنی

ارامشت بیشتره

زیاده خواهی ربطی به قسط و قرض ندارهمیتونی درامد بیستر داشته باشی و تو قسط نیفتیاتفاقا بهترطندگی میکن ...

چی بگم عزیزم

وسعت زندگی هرکی به اندازه فکرشه

تو این دوره زمونه پولو باید از دهن شیر بیرون بکشی

درامد بالا و حلال اگه انقدر راحت بود الان همه میلیاردر بودن

اطرافیانم شغل های آزاد همه ماهی بالا دویست تومن میانگین درامد دارن . نه اینکه فکر کنی شغل خاصی دارن ...

۲۰۰ تومن واقلا درامد بالاییه

هستن کیای یک دارن ولی واقعا اونقدر معمول نیست

شاید ی جیزی در حد ی درصد مردم ایران این باشه درامدشون