2777
2789
عنوان

شغل دادیاری خوبه یا وکالت 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 31 پست
میگم عرضه میخاد اگه آدم جذب مشتری نیستی همون برو دادیاری من خودم باشم میرم دادیاری

ببخشید یه سوال دارم صداقتا بفرمایید که

چون یکی از آشنایانتون هم تو قوه هست

علاوه بر درآمد چه مزایای دیگهای دارند ؟ 🙏

تا جاییکه من اطلاع دارم حقوق کارمندساده دادگاه ۳۰تومنه ن دادیار قطعا حقوق دادیار خیلی بیشتر از ۳۰توم ...

بله درسته ، یکی از دوستان به بنده گفتش که

قاضی از ساعت ۹ میره تا ۱۲ درسته ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید یه سوال دارم صداقتا بفرمایید که چون یکی از آشنایانتون هم تو قوه هستعلاوه بر درآمد چه مزایای د ...

داداشم چون منطقه محرومه خونه و ماشین هم بهش دادن حقوقش هم بد نیست اما خیلی اذیت چون تنها قاضی اون شهر کوچیکه حتی یه روز برا خودش نیست

تا جاییکه من اطلاع دارم حقوق کارمندساده دادگاه ۳۰تومنه ن دادیار قطعا حقوق دادیار خیلی بیشتر از ۳۰توم ...

به نظرتون تو تایم عصر چه کاری میشه کرد ؟

کار مرتبط با رشته حقوق باشه ...

مثلا تدریس تو موسسات

یا مشاوره حقوقی . کدوم بهتره

داداشم چون منطقه محرومه خونه و ماشین هم بهش دادن حقوقش هم بد نیست اما خیلی اذیت چون تنها قاضی اون شه ...

جسارتا حقوقشون چقدره ؟

ببخشید میپرسم چون من کنکور دارم

میخوام یه سری اطلاعات درباره رشته ها داشته باشم

و از طرفی به رشته حقوق هم خیلی علاقه دارم 🙏

جسارتا حقوقشون چقدره ؟ ببخشید میپرسم چون من کنکور دارم میخوام یه سری اطلاعات درباره رشته ها داشته با ...

راستش من خبر ندارم به صورت دقیق چند سال پیش ۴۰ میگرفت اما دختر فکر نکنم بتونه رئیس دادگاه شه

دادیار بعدش بازپرس و بعدش قاضی میشی؟سیر پیشرفتش اینطوره؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

به نظرتون تو تایم عصر چه کاری میشه کرد ؟ کار مرتبط با رشته حقوق باشه ...مثلا تدریس تو موسسات یا مشاو ...

اینو دقیق اطلاعی ندارم ولی اگه دکتری بگیری میتونی استاد دانشگاهم باشید