2777
2789
عنوان

ی روز فکر میکردم من عاشق ترین هستم

104 بازدید | 9 پست

.همه گفتن اشتباه میکنی. تا اینکه تو همون دوران دوستی ی روز بیخبر گذاشت رفت بدون خداخافظی .... شاید چندماه با خودم کلنجار رفتم ک چی شد و چرا؟؟ من ک چیزی کم نداشتم. بعد ها فهمیدم با یکی از اقوامشون ک یک خانم مطلقه بود رفته تو رابطه.

الان ک یک سال و چندماه گذشته ب خودم اومدم میگم اون ادم چی داشت ک من دوسش داشتم! خیلی لول پایین بود. با خودم میگم من عاشق چی اون ادم شده بود برای من کیس های بهتری وجود داشت چرا قفلی زده بودم رو اون. بیشتز از هر چیز حماقت خودم داره ازارم میده.

دخترا کسی مثل من شده؟ الان مجردم 29 سالمه . بعدش تونستین ازدواج کنید؟ دوباره عاشق شدید ؟

اون یک تجربه بود دفترشو ببند .

ان شاالله با یک نگاه باز یک انتخاب عالی داشته باشی برای زندگی مشترک

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به قول یکی از مساوره ها میگن دخترا گاهی عاشق پسری میشن که مثل چیتوزن..... من ۶ سال با کسی بودم ولی کلی قهر و اشتی و هیچوقت به ازدواج راضی نشد من چقدر اصرار میکردم چقدر حالم بد بود که مگه چیم کمه که منو نمیخا و همه اطرلفیانم یکی یکی ازدواح میکردن و من خودم رو کم میدونستم تا اینکه یه بار مثل قبلنا که ول میکرد رفت یهرهفته بعدش یه خواستگار سنتی اومده وقتی منو دید هر چی بهش گفتم یکم صبر کن امون نمیداد یه هفته ای نامزد کردیم سه مله بعد عقد و فوری ازدواج تازه تازه فهمیدم چیزی کم نشدم منم خواستنی بودم ولی ۶ سال این حسو نداشتم اینکه یه پسری که باهاشم رغبتی به ازدواج با من نداره

منم مث شما بودم.خوشبختی؟چند سالته

اولش خیلی اذیت شدم من ۶ سال یکی دیگه رو میخواستم و در آرزوی رسیدن بهش بودم ولی در عرض یه هفته نامزد شدم و حس میکردم هیچوقت نمیتونم این ادمو دوست داشته باشم تا قبل عقدم هی میخواستم بهم بزنم ولی نذاشت و الان که حدود یکسالی از اشنا شدنمون میگذره بهش علاقه پیدا کردم. من الان ۳۴ سالمه قشنگ تو سن بالا داشتم لبه تیغ راه میرفتم همه فرصتام رو از دست میدادم.، من الان خیلی راضیم اگر این اتفاقا نمیفتاد هنوز در همون برزخ ۶ ساله میموندم، گاهی میگفت برو ببینم کی مثل من دوست داره الان دلم میخاد همسرمو نشونش بدم بگم این ادم ده برابر تو دوسم دارم و برام ارزش قائله.

اولش خیلی اذیت شدم من ۶ سال یکی دیگه رو میخواستم و در آرزوی رسیدن بهش بودم ولی در عرض یه هفته نامزد ...

خوشحال شدم برات

من ک سراسر نفرت دارم ازش. اصلا برام مهم نیست. ولی موقعیت خوب ازدواج هم دیگه انچنانی ندارم با توجع ب سن م.

همش خسرت میخورم تو سن پایین 20 تا 25چرا من گیر این ادم بودم همه رو رد میکردم.

ازدواج برام مهم نیست. اما از ازدواج نکردن و تنهایی در سن بالا، نگاه ها. دلم میگیره. خوب کاری کردی ازدواج کردی وگرنه هنوزم درگیر اون بودی

خوشحال شدم براتمن ک سراسر نفرت دارم ازش. اصلا برام مهم نیست. ولی موقعیت خوب ازدواج هم دیگه انچنانی ن ...

نگران نباش ماها یه وقتایی سر یه چیزایی نگرانیم وقتی حل میشه یا به نتیجه میرسه میگیم کاش اینقدر خودمو اذیت نمیکردم به خاطرش اگر بدونی من چقدر سر مجردیم گریه کردم خصوصا که سنمم بالا بود. هر اتفاقی برای هر کسی یه زمانی داره من برات ازدواج با مرد خوب و فهمیده دعا میکنم چون ازدواج با آدم مناسب تو رو به آرامش میرسونه.

نگران نباش ماها یه وقتایی سر یه چیزایی نگرانیم وقتی حل میشه یا به نتیجه میرسه میگیم کاش اینقدر خودمو ...

عزیزم ممنونم

انشالله ک شما هم خواهر گلم خوشبخت و سلامت باشید همیشه❤️❤️❤️💐💐💐