2777
2789

من یه چند دفعه خرید کردم ،مثلا جوراب اینا هم قیمت مناسب بود هم جنسش خوب بود😐 ولی چند سری دستمال خریدم ،بعد دیدم قشنگ دستفروشه ۲برابر کرده تو پاچه ام😂😐 من بیشتر برای جنبه کمک خرید میکنم و متاسفانه تو محل کارم . از اسکاج فروش و دستمال و کلوچه فروش و ..... بگیر تا لوازم آرایش میارن و واقعا نمیتونم هر روز یه چی بردارم 😕😐 بعدم ول نمیکنن و عذاب وجدان میگیرم که چرا نخریدم . شما چی میخرید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اگه قیمتشون مناسب باشه میخرم من همیشه اول قیمت میپرسم بعد میگم میخوام یا نه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خجالت نداره بگو ممنونم نیازی ندارم

منم گاهی میخرم ولی نه همیشه

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خجالت نداره بگو ممنونم نیازی ندارم منم گاهی میخرم ولی نه همیشه

مثلا یکی هست هر روز کلوچه میاره ،واقعا من هم رژیمم هم اینکه معلوم نیست اون کلوچه بهداشتی هست یا نه میاره و اصرار که بردار هر چیم میگم نمیخوام رژیمم نمیخورم ،باز فردا میاد 😕😐

شوهرم میگه دست فروش ها حق اون مغازه داری که داره اجاره و مالیات و عوارض و پول آب و برق و گاز و میده ضایع می کنن. نمی دونم حرفش چقد درسته

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
شوهرم میگه دست فروش ها حق اون مغازه داری که داره اجاره و مالیات و عوارض و پول آب و برق و گاز و میده ...

حرفش اصلا درست نیست

وقتی پول ندارند مغازه اجاره

کنن مجبورن دستفروشی کنن

یه نونی در بیارن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

مثلا یکی هست هر روز کلوچه میاره ،واقعا من هم رژیمم هم اینکه معلوم نیست اون کلوچه بهداشتی هست یا نه م ...

توی رودربایستی باهاش نباش

بگو ممنونم مرسی نمیخورم عزیزم و ازش رد شو

انقدر مهربونی و عطوفت فقط جیب شمارو خالی میکنه

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

شوهرم میگه دست فروش ها حق اون مغازه داری که داره اجاره و مالیات و عوارض و پول آب و برق و گاز و میده ...

بنظرم اگه قیمتشون مباسب باشه خیلی خوبه ، ولی بعضی ها اصلا با مغازه دار تفاوتی ندارد شایدم گرونتره