2777
2789

برو مغازه سم و گیاه فروشی و اینا

بگو بهت دارو میده

من برای باغ گرفتم ، یسری داریی که بوی تندی داره واسه حیوونا و ما متوجه نمیشیم

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزجان موش زورش به هرچی برسه میجوه،همون پلاستیک رو هم میجوه

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
آره قشنگیه اما سخت هست این قدر برگ ریخته که نمیتونم برم جمع کنم حداقل ۲.۳ روز طول میکشه تا تمیز کنم

برگا رو که هر دفعه جمع میکنین یه جایی زیر خاک کن که واسه گلدون و باغچه از اون خاک استفاده بشه تو سطل زباله نریزین 😍👍

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم تنها راهش اینه که یه قفس مثل قفس پرنده واسه محصولاتت درست کنی. نهایتا مجبوری دیگه چیزی درست نکنی واقعا فکر نمیکنم با وجود این جانوران خودت دلت بیاد از مواد غذایی استفاده کنی

به نظرم تنها راهش اینه که یه قفس مثل قفس پرنده واسه محصولاتت درست کنی. نهایتا مجبوری دیگه چیزی درست ...

همون بهترین راه درست کردن یه انباری در حد ۶ متره

اگه شد تا تابستون شوهرم درست کنه برام

این قدر مصالح گرون شده که شوهرم چندبار گفتم اصلا استقبال نکرده و واکنشی نشون نداده

چرای تاب ریلکسی،ی ماگ نوشیدنی داغ و کتاب مورد علاقه و غرق شدنت تو این هوای تازه آرزوئه منه👌🌱❤️

والا اهل هیچکدوم اینا نیستم نه تاب دارم نه کتاب میخونم نه

بیا عزیزم اگه شیراز هستی قدمت بر سر چشم

یه لباسشویی دوقلو تو حیاط دارم بزارم تو سبد بزارم روش بنطرت چیزی میره بالا ؟؟؟

ببخشید خیلی راهکار دادن ولی خب حیوونا هم میتونن برن بالا دیگه 😄

اصلا موش یه چیز بدیه،ما چون دورمون زمین خالیه موش میاد تو خونمون ولی از این کوچیکا،به هیچ چیزم رحم نکردن،هرچی سم و تله میزارم بازم هستن

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ببخشید خیلی راهکار دادن ولی خب حیوونا هم میتونن برن بالا دیگه 😄 اصلا موش یه چیز بدیه،ما چون دورمون ...

آره خونه مامانم یه بار موش اومده بود تا تشک هامون و جویده بود

برای همین خودم حتی ۱ ثانیه هم در و باز نمیزارن تمام پنجره ها و توری زدم

والا اهل هیچکدوم اینا نیستم نه تاب دارم نه کتاب میخونم نه بیا عزیزم اگه شیراز هستی قدمت بر سر چشم

چشم و چراغت خونت روشن عزیزم🌹

جااان،شیراز ناز،بهار نارنج عطر مست کننده اش