2777
2789
عنوان

نزدیک ساعت یازده صبح هست و قیمت طلا میاد و من استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 26 پست

قیمت همه چیز ترمز بریده انگار هیچ نظارتی نیس

برای میوه شب یلدا هم وزیر گفته بستگی به انصاف فروشنده داره که چه قیمتی عرضه کنه

پس شما اون جا چه گ وهی میخورین

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا با انس جهانی میره بالا این دست کسی نیست

ولی دلار بخاطر بی ارزش بودن پولمونه و چون اکثر تبادلات با دلار انجام میشه نمی صرفه که قیمتش پایین باشه پس میبرن بالا که راحت تر بودجه تهیه بشه

تو بخواهی می شود🌱

قیمت همه چیز ترمز بریده انگار هیچ نظارتی نیسبرای میوه شب یلدا هم وزیر گفته بستگی به انصاف فروشنده دا ...

بابا ابنا میخواستن یه سود سهام بدن اونم زاییدن میگن نمیدیم

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
بابا ابنا میخواستن یه سود سهام بدن اونم زاییدن میگن نمیدیم

خب از جیب خودمون برمیدارن دوباره میدن بهمون

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

مگه میخوای طلا بخری

زندگیمون نابود شده طلای چی

چرا متوجه نمیشید بالا رفتن طلا یعنی بی ارزش شدن پول ما

اونو میدونم آخ میگه ساعت ۱۱ صبح استرس دارم وگرنه ساعتش مهم نیس وقتی که کلن به فنا رفتیم

اون که اره