2777
2789
عنوان

اگه تو پارک ببینید یه دختر و پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 114 پست
کارای جنسی رو قبول دارم که نباید جلو بچه انجام دادولی ابراز محبت کردن ... اتفاقا اگه میخوای پسرت ی ش ...

ما جلوی بچه ها این کارو می کنیم . ولی بوس و بغل از روی محبت با بوس و بغل تو اتاق خواب خیلی فرق داره

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادیشب داشتیم از مهمونی برمیگشتیم آخرشب بود یه صحنه

دیدیم وحشتناک همسر من خودش

نظامی .زنگ زد ۱۱۰گفت بیاین این

آشغالارو جمع کنین .دیشب تاحالا

هنگم ازجلو چشمام نمیرن بعضیا

دیگه شورشو درآوردن به گوه کشیدن

کوچه و خیابونارو

آنچه کردی تو به من💔 هییییییچ ستمکاری نکرد💔 روحت در عذاب آخرت احمق عوضی

بوس داریم تا بوسبعدشم اسی وشوهرش تو خونه هم. میبوسن ولی نه بیرون از خونه بغل کردن ولب خوردن واسه دا ...

دقیقا. تو همون خونه هم رفتار تو اتاق خواب با حال و پذیرایی خیلی فرق داره

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
درستش همینه باید زنگ زد ۱۱۰ نه اینکه بری خودت با چندتا معلوم الحال درگیر بشی

بله عزیزم اونا اصلا ارزش ندارن که

بخوای باهاشون دهن به دهن شی

یاددیشب میفتم حالم بهم میخوره

آنچه کردی تو به من💔 هییییییچ ستمکاری نکرد💔 روحت در عذاب آخرت احمق عوضی

آره خب بچه فقط بايد كتك و اينا ببينهبوس ميكردن ديگه!شما و پدرش همو نمي بوسيد؟ تاحالا نديده؟شوهرت نبا ...

بوسیدن عادی با لب گرفتن فرق داره.همه میرن دستشویی ولی هیچ کس اینکارو جلو همه انجام نمیده هرچیزی جایی داره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
ما جلوی بچه ها این کارو می کنیم . ولی بوس و بغل از روی محبت با بوس و بغل تو اتاق خواب خیلی فرق داره

نمیخوام کار اونارو توجیه کنم واقعا اگه تازه به دوران رسیده نبودن اینکارو تو پارک عمومی نمیکردن.

ولی توی مکان عمومی بودن ، توی دیگه اتاق خواب نبودن.

بابای من مامانمو از لب میبوسید ، کنار مامانم میخوابید از پشت بغلش میکرد

بنظرم راحت میشد مجاب کرد پسرتو که این دو نفر زن و شوهرن.

پسرت خیلی بیشتر از اینا میبینه توی جامعه ، نمیشه به مردم هی تذکر بدیم

و شک نکن پسر هرچی بیشتر محبت ببینه ولی حد و مرز هارو از شما بشنوه و یاد بگیره براش بهتره

تا اینکه اصلا نبینه

ارزو های بزرگ ، 

آره خب بچه فقط بايد كتك و اينا ببينهبوس ميكردن ديگه!شما و پدرش همو نمي بوسيد؟ تاحالا نديده؟شوهرت نبا ...

بوس و بغلشون از رو شهوت بوده ن معمولی . اینک پسر بزنه بالا تا از رو دلتنگی بغل کنه خیلی تفاوت داده

بعضیاتون خیلی باحالید مرسی ک هستید✅🌱

بذارید یه چی تعریف کنم😬

یه روز استاد اندیشه اومد سر کلاس عصبانی بود کلاسشم شلوغ بود 70تا شاگرد بودیم دختر و پسر بودیم بعد استادمون عصبانی بود گفت توی پارک رد شدم بعضی دنشجوهای دختر و پسر چنان همو بغل کردن و پسره تو سینه دختره هست که تاحالا اینجوری از مادرش شیر نخورده😂😂

دقیقا. تو همون خونه هم رفتار تو اتاق خواب با حال و پذیرایی خیلی فرق داره

بوس وبغل عادی هیچ اشکالی نداره از رو محبت ولی از اون بوس وبغل هایی که تو اتاق خواب انجام میدن مخالفم تو مکان عمومی انجام بدن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.