2777
2789
آره ولی خارجی بوداسمشو دقیق یادم نیس

یعنی شبیه ال دی بودولی خارجیش درسته؟

بعد خوردین خوب شدین یعنی ادامه ندادی قرصو؟

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

برودکتربه کمرت استراحت بده یه مدت خوب میشی زیادکمرتواذیت نکن بارسنگینم برندار

درسته من همینجورشدم یکم خوب شدم ولی بازفشار اومد بهم بازشروع شد

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعدزایمانم تا۸ماه همینجوربودم یه مدت طولانی استراحت کن دکترم حتمابرو

دکترهرچی میرم فقط راهکارشون ال دی هست

بازور ال دی خونریزی ندارم

ولی برا کمرم نمیدونید چیکارکنم

خسته شدم از ال دی

چحوری شدی؟توام کار میکنی پ میشی؟سابقه سقط اینا داشتین؟

بله منم اثاث کشی کردم بعدش اینجورشدم زود زود پری میشم الدی میخورم که نشم .

دکترهرچی میرم فقط راهکارشون ال دی هست بازور ال دی خونریزی ندارمولی برا کمرم نمیدونید چیکارکنمخسته شد ...

سویق عدس بخورخونریزی روکم میکنه راهش همون استراحته

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

یعنی شبیه ال دی بودولی خارجیش درسته؟بعد خوردین خوب شدین یعنی ادامه ندادی قرصو؟

متاسفانه من بعد 2،3 روز از مصرف داروها فکر کردم باردار نمیشم و فقط یبار جلوگیری نداشتیم. چون دکترمم گفت مشکلت بزرگه بچه دار نمیشی

بعدش خونریزی قطع شد تاچند ماه راحت بودم

بخاطر حالت تهوع شک کردم و رفتم سونو گفت 3 ماهته🤕

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

سویق عدس بخورخونریزی روکم میکنه راهش همون استراحته

ممنون . فکرکنم قرص کمرهست عطاریادارن اون خوب باشه

متاسفانه من بعد 2،3 روز از مصرف داروها فکر کردم باردار نمیشم و فقط یبار جلوگیری نداشتیم. چون دکترمم ...

😂😂

جالبه خداخواست برات

متاسفانه من بعد 2،3 روز از مصرف داروها فکر کردم باردار نمیشم و فقط یبار جلوگیری نداشتیم. چون دکترمم ...

ولی عجیبه این قرصا ضدبارداری ان زود فکرکنم باردارشدی قبل اونکه قرصه اثر ضدبارداریشو بزاره

😂😂 جالبه خداخواست برات

آره خیلی وحشتناک بود، دخترم یسالش بود اونموقع

بعد از زایمانمم که خداروشکر منظم شدم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

قرص گمر شنیدم بله. استفاده کردی حتما بیا بگو بهم خوب شدی یا ن

مشهدکه بودم یه خانمی گفت قرص کمر رو پودرکرده باروغن حیوانی مالیده کمرش ولی اون براکمردرد بود

مافکرکنم بقول قدیمیا کمرمون شل شده

ولی عجیبه این قرصا ضدبارداری ان زود فکرکنم باردارشدی قبل اونکه قرصه اثر ضدبارداریشو بزاره

آره اصلا فکر نمیکردم تو اون شرایط باردار بشم،فقط یه هفته درماه خونریزی نداشتم