2777
2789
عنوان

تماس پلیس امنیت

429 بازدید | 41 پست

دیروز نزدیک 10 بار گوشیم زنگ خورد از پلیس امنیت که شما داری آبروی یه نفر میبری تو پیج اینستاگرام ،گفتم من اصلا پیج ندارم حتی تلگرامم ندارم گفت نه دروغ میگی گفتم دروغم چیه وقتی ندارم بعد اسم یه خانمی گفت ایشون گذاشته و شماره شما تو پیجش هست گفتم من ایشونو نمیشناسم ،اسم آقا رو برد گفتم من اینم نمیشناسم کیه ،اسم شهرمو پرسید و گفت برات بد میشه گفتم من نمیفهمم چی میگی من اینارو نمیشناسم مشخصات خودمو با شهرمو دادم گفتم من اینم ،صبحم زنگ زدم پلیس فتا گفت ممکنه قبلا با شماره شما پیج ثبت کرده باشن گفتم من این خطمو دوساله دارم قبلیو عوضش کردم .بعد شماره همون پسره افتاد گوشیم (شماره ناشناس بود سیو کردم رو مشخصات ایتا آی دی دیدم اسم همونی هست که امنیت گفته)جوابم ندادم،صبحم رفتم پلیس فتا گفت اگه بهت زنگ نزنن دیگه کاری باهات ندارن.من نمیدونم چرا اینجوری شد ،اعصابم خورده از دیشب استرس دارم همش که شوهرم با اخلاق پارنوئیدش برام داستان در میاره

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پلیس امنیت تلفن نمیزنه به کسیمگه پسر خالته که تلفن بزنه

شماره نمیفتاد زنگ زدم داداشم نظامی هست گفت از امنیته اینجور تلفن ها

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
پلیس امنیت با کسی تماس نمیگیره

پلیس امنیت بود شماره نمیفتاد اصلا،داداشمم نظامیه گفت از امنیت برای استوری و این چیزا زنگ میزنن

پلیس امنیت بود شماره نمیفتاد اصلا،داداشمم نظامیه گفت از امنیت برای استوری و این چیزا زنگ میزنن

انشالا خیره

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

با چه شماره ای تماس گرفتن؟مطمئنی تخلیه اطلاعات هدفشون نبوده،؟

شماره اصلا نمیفتاد میزد تماس خصوصی . پرسیدم گفتن درسته امنیت تماس هاشون همینجوریه

با چه شماره ای تماس گرفتن؟مطمئنی تخلیه اطلاعات هدفشون نبوده،؟

صبحم رفتم پلیس فتا گفت احتمالا قبلا این خط دست کسی بوده اون با این خط پیج داشته

به نظر من که پلیس امنیت نبوده ! آخه مگه پلیس امنیت بیکاره ده بار ب شما زنگ بزنه!!! اصلا نباید هیچ مشخصات و اطلاعاتی از خودت میدادی!! حالام کلا فراموش کن و شماره هم جواب نده دیگه، ی وقت پیامکی چیزی به اون شماره پسره ندی ی وقت

بببین الان یه پیج اینستا با شماره ات بزن ،چون کد ثبت نام به خط تو میا اگه کسی با خط تو پیج زده باشه شخص می شه،

بعد اگه دیدی پیج زدن برو ثبت شکایت کن ازشون به جرم سو استفاده از خط و تلفنت

اینجوری چیزی متوجه شما نمی شه