2777
2789
عنوان

تماس پلیس امنیت

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 41 پست
به نظر من که پلیس امنیت نبوده ! آخه مگه پلیس امنیت بیکاره ده بار ب شما زنگ بزنه!!! اصلا نباید هیچ مش ...

مشخصاتی ندادم گفتم اسم و فامیلم اینه ...میتونی بری در بیاری

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
بببین الان یه پیج اینستا با شماره ات بزن ،چون کد ثبت نام به خط تو میا اگه کسی با خط تو پیج زده باشه ...

من اصلا نمیتونم پیج بزنم سر همین اینستا چندسال پیش با شوهرم یه سره جنگ و دعوا داشتیم هر دو پاک کردیم بزنم دوباره داستان دربیاد

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من که پلیس امنیت نبوده ! آخه مگه پلیس امنیت بیکاره ده بار ب شما زنگ بزنه!!! اصلا نباید هیچ مش ...

اره شخص خیلی مهمی هستم بخاطر اون ده بار زنگ زده ،من تا صبح استرس کشیدم مردم که چه خبره بعد اینجوری میگید .نه بابا جوابشم ندادم

کلاهبرداریه. یا اینکه کسی میخواسته امار دربیاره

کلاهبرداری ها شماره نمیفته؟

هر کی گفته بیخود کرده، دور و برت بوده یعنی چی؟ یعنی اطرافیانت مزاحم این و اون میشن و پلیس بهشون زنگ ...

نه بوده استوری برای نظام گذاشتن چند وقتی رفتن پیداشون نبوده

مگه می خوای تو اینستا فعالیت کتی؟بزن ببین پیجی به نام خطتت هست شکایت کن

منتظرم ببینم تماسی میفته یا نمیفته

پلیس واسه یه پرونده ای به من چندبار زنگ زد، اطلاعات داد و اطلاعات گرفت

اره به منم اطلاعات داد و گرفت صبحم پلیس فتا گفت اگه زنگ نزدن یعنی دیگه کاری ندارن باهات .امنیت شماره اش نمیفته