2777
2789
عنوان

دیشب خواهر شوهر م خونه مادر شوهرم چیزی گفت تعجب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3813 بازدید | 115 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مالی خداراشکر مشکلی نداریم خوراکمون کلا اینجوریه شبا خیلی سبک میخوریم در حد سوپ و تخم مرغ سیب زمی ...

سوپ ادم گرسنه میمونه ک

چی بگم هر جور صلاحه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

همسر منم این مدلی هست، معمولا تو فروشگاه ها یا حتی دیجی کالا اگه رو مواد مصرفی آف بزنه، میخره. دقیقا ...

ما سوپر مارکت داشتیم الان جمع کردیم ، به نظر من کار خوبی هست با اینکه همیشه مخالف بودم چون میشه یهو آدم مهمون گیرش میاد یا اینکه دستش خالی میشه ، به نظرم کار درستی هست

ما سوپر مارکت داشتیم الان جمع کردیم ، به نظر من کار خوبی هست با اینکه همیشه مخالف بودم چون میشه یهو ...

آره، تو مملکتی که هر ماه مواد غذایی ممکنه دو برابر بشه، خودش یه جور مدیریت هزینه ست.

نه چه بنی شوهر هامون همکار هستن

خوب ماهم برنج و گردو و رب و حبوباتمون مصرف یکسال رو می گیریم معمولا از اول اینطور بودیم ولی روغن و مواد شوینده مصرف ماهبانه یا دوسه ماه یکبار می گیریم

جو جو نمیزنه کجا میزاری این همه برنج

نه بابا ماهپ برنج تازه رو معمولا مهرماه می گیریم برنج تازه که حوجو نمیزنه تا اخر بهار خوب میمونه خودش من بالکن اتاقمون که اصلا افتاب نمیبینه داخل دبه های بزرگ میزارم تابستون این دبه هارو جایی که کولر روشن می کنیم میزارم