2777
2789
عنوان

دیشب خواهر شوهر م خونه مادر شوهرم چیزی گفت تعجب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5798 بازدید | 125 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همه چیو زیاد میخرمعقلانیش اینه تو این روزگار که ثانیه ای همه چی بالامیرهمثلا من مایع ظرفشویی یه ...

مایع ظرفشویی من همیشه چهارکیلویی برمیدارم شیش هفت ماهم میشه اینجوری به صرفه تره تا هر ماه بخوای مایع بخری شامپو هم چند تا بگیری که لااقل چند ماهی بشه

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
منم همه چیو زیاد میخرمعقلانیش اینه تو این روزگار که ثانیه ای همه چی بالامیرهمثلا من مایع ظرفشویی یه ...

دقیقابهتره من پارسال دی ما ۴تا ۴لیتری مایع ظرفشویی مارک دورتو ،پریل گرفتم نصف یکیشون مونده دیروزرفتم ۴تادگه خریدم تایکسال راحتم

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

از نظر شرع اینطور خرید کردن درست نیست.اگر اهل خمس دادن باشید سر سال باید خمس هر چیزی که تو خونه موند ...

ببین الان خاله من بازنشته است حقوقش 17 تومنه سال دیگه افزایش حقوقش 20 درصده ولی موادغذایی تورمش 60 درصد پس مجبوره وام بگیره بخره چون محاله سال دیگه بتونه برنج 350 تومنی بخره

فقط منم ک هرروز بدون استثنا نهار برنج میپزم نهایتا دوهفته یکبار ماکارونی بقیه چیزا ک گفتید کتلت شامی ...

منم هر روز ناهار برنج درست میکنم ، در هفته یک یا نهایتا دوبار ناهار ها غذا نونی میذارم

جو جو نمیزنه کجا میزاری این همه برنج

بریزتوبطری نوشابه یکسالم بمونه طوری نمیشه من میریزم تودبه هابزرگ که ترشی وزیتون ایناداخلشونه هرکدوم ۱۰کیلوبیشترمیگیرن

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

عزیزم تعجب نداره من تقریبا سالانه خرید میکنم همیشه برنجم رو سر فصل میرم از سر کارخونه برای یکسال میارم حبوباتم رو هم همیشه سر فصل هر محصول از شهرستان میگیرم بقیه چیزا رو هم از همینجا از فروشگاه میگیرم بجای اینکه خرد خرد خرید کنم یجا خرید میکنم برکتشم بیشتره سعی میکنم قناعتم کنم فقط باید برنامه ریزی داشته باشی ، وضع مالی معمولی هم دارم اینو گفتم برای یسریا که نگن حتما وضعت خوبه

عادیه

منم عمم اینا شوهرش خیلی دوست و رفیق باغدار داره

ازشون سالانه خرید میکنه مثلا برنجشونو چای و حبوبات و...

چون شمالیم و هوا خوبه یه حالت اتاق مانند کوچه حیاطشون دارن برای همینا فقط هر چند وقت چک میکنن رطوبت نزنه یا موش نره

عضو 

سلامت باشید انشالله ما کلا ۴۰ کیلو گرفتیم شوهر من میگه تا عید بکشون برنج رو ما ۴ تفریم دو تا پسر دار ...

خب اگه 40 کیلو رو الان خریدین به آخر سال 100روز مونده، 4نفرید روزی 400گرم بذار تا آخرسال میرسه تازه خودتم که میگی برنج خور نیستی اگه پسرات بزرگن و ممکنه غذاشون زیاد باشه سهمیتوبده به اونا و اگه پسرا کوچیکن که همون 100گرم هم زیاده براشون ، پس میتونی قسمت خودتو بعضی روزا که نمیخوری نپزی بذاری شاید مهمون اومد؛

هعععی به کجا رسیدیم که برا غذاخوردمونم باید حساب کتاب کنیم