شوهرم اونقد ب خاهراش حساس بود اگه اسم خاهراشو میاوردم دیونه میشد و اولویتش اونابودن تا اینکه ی گربه اوند حیاطمونو من بهش غذا دادم همین باعث شد اون گربه بیاد حیاطمون بچه بزاد
خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی کلا دید خوبی ندارم نسبت به خانواده هایی که دعا میگیرن احساس میکنم خیلی سطح پایینن چه مالی چه تحص ...
چه فرهنگی 🥴
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
ومن از به بچه هاش غدا دادمو مراقبت کردم بعدازون شوهرم با خاهراش دعواش شد خودشن خیلی بهترشد الان خداروشکر یک ساله خاهرشوهرام رنگ خونه ی منو ندیدن.قبلا تا میتونستن از شوهرم پول میکشیدنو همه کاره ی زندگیم بودن و بخاطرشون کتک هم خورده بودم
ارخ میگن وجود گربه تو خونه سحرو اجنه رو دور میکنه من محص رصای خدا اینکارو انجام دادم ولی واقعا برام خوش یمن بود هم طلا دستم اومد از طرف شوهرمو خانوادم هم خیلی شرایطم بهترشدو پای دشمنام از زندگیم قطع شد