2777
2789
عنوان

صبح با پسرم سر لباس گرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 55 پست
8سالشه. نه بابا لباس یکی دیگه رو میپوشه چیزی نمیگه

کلاه شال گردن خودت سرش میکردی

ی ماسک بزن براش ب عموان شال گردن با ی کلاه خووت یا شوهرت

حالا ک با رنگ کرمی حال نکرده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم حس خوبی نمی گیرم لباس بقیه رو بپوشم مخصوصا جنس مخالف باشه

وقتی لباس یکی دیگه رو می گیزی حداقل نذار بچه ت بفهمه بگو خریدم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

پیش خودش فکر میکنه دخترونس خجالت میکشه

صبی برا پسرم پیش دبستانیه ماسک زدم عکس کیتی روش بود گفت از طرف سفیدش بزن دخترونست

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

شروع استقلال فردی

ببین خودش چه رنگی میخواد یا کلا علاقه به کلاه نداره

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

حق داره. شان و شخصیت داره. اگه قبول میکرد لباس دست دوم یکی دیگه رو بپوشه تازه اونم دخترونه... از درون حرمت چیزایی واسش میشکست که درست کردنش به این راحتی نیس. پسرا تو این سن مخصوصا رو این که لباس یه دختر رو بپوشن خیلی حساسن

پسرم یه پلوور داشت من فقط یک بار تن زدم سایزشو چک کنم دیییگه نپوشید

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند