2777
2789
عنوان

صبح با پسرم سر لباس گرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 55 پست
اونم میگه همین خوبه سرش کنه. شوهرم به داد بزنه سرش میکنه اما بهش نگفتم که داد نزنه سر بچه

والا نمیشه که همه سختی هاش مال شما باشه

بچتم یکم بی تربیت شده شاید اینجوری به خودش بیاد

بزار داد بزنه که یادش بیاد بچه هم داره

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داره. شان و شخصیت داره. اگه قبول میکرد لباس دست دوم یکی دیگه رو بپوشه تازه اونم دخترونه... از درو ...

قبلا اینجوری نبود الان جدیدا لباس دست دوم نمیپوشه یا میگه خودم باید انتخاب کنم که خدا بیامرزه سال تا سالم نمیتونیم خرید لباس بریم تو این گرونی

والا نمیشه که همه سختی هاش مال شما باشهبچتم یکم بی تربیت شده شاید اینجوری به خودش بیادبزار داد بزنه ...

اونوقت پسرم میاد سراغ من که چرا به اون گفتی. اونم میگه تو بچه رو لوس کردی بزن دهنش قرار نیس هرچی میخواد باشه

عزیزم میدونم دوره سختی هست و گرونه لباس ولی لطفا براش یه کلاه شال ارزون حتی شده بگیر براش لباسای مردمو تنش نکن به خدا تو دلش میمونه تا آخر عمر فکر میکنی بچه نمیفهمه من خودم یه تجربه مشابه دارم ولی من ۶ سالم بود تازه نو هم بود ولی همش به خودم میگم چرا پوشیدم

قبلا اینجوری نبود الان جدیدا لباس دست دوم نمیپوشه یا میگه خودم باید انتخاب کنم که خدا بیامرزه سال تا ...

عزیزم درکت میکنم که گرونیه و همه دستشون خالیه ولی هر جور شده یه مبلغی بذار کنار واسش بخر. داره بزرگ میشه . عزت نفسش از بین میره اینجوری . اگه مجبورش کنی تا بزرگسالی خودشو از بچه خواهرشوهرت کمتر میبینه . حتی ممکنه از اونا کینه بگیره ناخودآگاه... یه لحظه خودتو بذار جای اون.... شوهرت مجبورت کنه لباس کهنه خواهر شوهر یا مادرشوهرتو بپوشی چه حالی میشی؟ اگه الان هم یه بده بستونی دارین این فکر رو بذار کنار خداییش منصفانه نگاه کن به قضیه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
والا نمیشه که همه سختی هاش مال شما باشهبچتم یکم بی تربیت شده شاید اینجوری به خودش بیادبزار داد بزنه ...

کحای این بچه بی تربیته خداییش یکم منصفانه مشاوره بدین.... بچه ۸ ساله اونقدی درک نداره که پدرم پول نداره بخره. بچه بدنش رو محترم میدونه. لباس کهنه مردم رو نمیپوشه.... این درک بالای اون بچه رو نشون میده.... چه بیتربیتیی تو لین هست...

بچه اینقدر عاقل شده که نظرشو داره میگه و هر حرفی رو قبول نمیکنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
به خودش باشه که میگه بریم جدید بخریم

بزرگ شده دیگه یه پولی رو بگو که بودجه مو اینقدره یه کلاه متناسب با پولمون باید بخریم. اونم راه میاد باهات دیگه دست رو گرون ها نمیذاره

دیگه وقتی هست چرا برم بخرم الان شال و کلاه زیر ۴۰۰ نیس الان یه اردو میخوان ببرن ۲۰۰ میخوان فقط. اخه ...

چی بگم هر کسی یه طرز فکری داره

من اصلا لباس دست دوم به بچه ام نمیپوشونم

نمیگم ما خیلی دارا هستیم ها نه به خدا اصلا

هر چی هست و نیست شکر گذارم

ولی معتقدم روزی آدما به اندازه خرج و مخارجشونِ

شما به جا و به وقتش خرج کن لباس خوب بپوش خوب بگرد و بخور خدا به همون اندازه بهت روزی میده

لباس دست دوم به بچه عزت نفسش رو خدشه دار میکنه و وقتی بزرگ بشه تبدیل به یه عقده درونی میشه این حرف من نیستا روانشناس ها میگن و یه مسئله ثابت شده اس

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اونوقت پسرم میاد سراغ من که چرا به اون گفتی. اونم میگه تو بچه رو لوس کردی بزن دهنش قرار نیس هرچی میخ ...

از شوهرت خوشم نمیاد ولی این حرفش رو دوست داشتم

کلا بر خلاف اینکه خوب نیست سیاستش با یچهش خوبه

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...