صبا که میبرمش مدرسه هوا خیلی سرد و سوز داره اینم مریض بود تازه خوب شده. سویشرتشم کلاه نداره حالا خواهرشوهرم واسه دخترش یه شال و کلاه دیگه خریده قبلیشو داده بمن گفت بده بزاره سرش حالا رنگشم کرم و اصلا دخترونه پسرونه نداره.. اما صبح هرکاری کردم سرش نذاشت منم تو خیابون گفتم به جهنم بزار از سرما یخ بزنی خلاصه تا دم مدرسه فقط حرص خوردم.. هرچی بزرگتر میشه دیگه حرف حرف خودشه وقتی کوچیک تر بود هرچی تنش میکردم هیچی نمیگفت
من خودم حس خوبی نمی گیرم لباس بقیه رو بپوشم مخصوصا جنس مخالف باشه
وقتی لباس یکی دیگه رو می گیزی حداقل نذار بچه ت بفهمه بگو خریدم
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
حق داره. شان و شخصیت داره. اگه قبول میکرد لباس دست دوم یکی دیگه رو بپوشه تازه اونم دخترونه... از درون حرمت چیزایی واسش میشکست که درست کردنش به این راحتی نیس. پسرا تو این سن مخصوصا رو این که لباس یه دختر رو بپوشن خیلی حساسن
پسرم یه پلوور داشت من فقط یک بار تن زدم سایزشو چک کنم دیییگه نپوشید
هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند