به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404..... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51
خیلی سخته و عوارض دارهاینهمه راه هست واسه صاف کردن شکم
اسم عملش چیه که سرچ کنم گوگل
به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404..... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51
نمیدونم وضعیتت چجوریه ولی عموما عمل برای کسایی هست ک زایمان داشتن و دیکه نمیخوان بچه دار بشن، من خودم وقت عمل پیکر تراشی دارم برا دو ماه دیگه، شما فقط شکم داری باید رژیم بگیری، برو دکتر تغذیه، یا با دستگاه ار اف کویتیشن، سلول چربی رو با یه چیزی مثل لیزر آب میکنن بعدش ورزش و رژیم باید داشته باشی، هزینه عما هم گفتی ۱۲۰ هست، دکتر و ار اف کویتیشن ، هر دوره ۱۰ م