2777
2789
عنوان

شوهرم ینی هیچوقت نمیگه شاید زنم نیاز جنسی داشته باشه❔

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 105 پست

اره درسته اگر کسی جوابشونو نده رو نمیبینن که ادامه بدن تقصیر خود خانماست

کاش خانما بفهمن این سایت رو برا خودشون نگه دارن نه اونکه با جواب دادن به مردا راه ورودشونو باز کنن

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

خودشو بی تفاوت هم نشون بده به نظرم اثرشو میگذاره

وقتی شاد و سرگرم باشه نا خودآگاه بی تفاوت میشه بهش

و اون اینقدر استرس و تخت فشاره از شادی و انرژی استاتر شکقت زده میشه و دوست داره نزدیک ریشه تا به اونم منتقل کنه

و الا کی جذب افسردگی و ناتوانی و..میشع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی شاد و سرگرم باشه نا خودآگاه بی تفاوت میشه بهش و اون اینقدر استرس و تخت فشاره از شادی و انرژی اس ...

ببینم من خودمو سالها درگیر افسردگیم، نمیتونم تظاهر به خوشحالی کنم. حداکثر یک ساعت بتونم. ولی میتونم سر خودمو گرم کنم تا طرف بترسه که این میخواد مستقل شه برع

من بخدا دعوایی نیستم

میدونم قناری

تو پرنسسی وگرنه تو نی نی سایت نبودی

حالا هم بزن به چاک وگرنه گزارش میخوره کاربریت و به درک واصل میشی

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
ببینم من خودمو سالها درگیر افسردگیم، نمیتونم تظاهر به خوشحالی کنم. حداکثر یک ساعت بتونم. ولی میتونم ...

منم میگم قدم اول پذیرش هست قبول کنه اون نمیخادش تا حس انتظار و توقع بره کنار بعد وانمود کنه سرگرم هست و به مرور واقعا خودش رو سرگرم کنه و در دنیا رو به روی خودش باز کنه میبینه شوهرش تو این دنیای بزرگ اونقدر مهم نیست و جایگاهی ندارع که تعیین کنه برای حال بد استاتر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
قناری ندارم

@niniyar

طبق قانون سایت ورود اقایون به تاپیک سوالای زنانه ممنوعه

پس خودتون اقدام کنید لطفا قبل از این که جواب در خور شخصیتشو بدم و تعلیق شم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
منم میگم قدم اول پذیرش هست قبول کنه اون نمیخادش تا حس انتظار و توقع بره کنار بعد وانمود کنه سرگرم هس ...

پذیرش اینکه توقعی از شوهرش نداشته باشه در حالیکه داره لباساشو میشوره و براش آشپزی میکنه سخت نیست؟ نمیدونم من مجردم تجربه ایی ندارم ولی در خودم نمیبینم بتونم اینکارو بکنم. ایشالا این خانم بتونه یه جوری این مرد بی شخصیت رو درست کنه

پذیرش اینکه توقعی از شوهرش نداشته باشه در حالیکه داره لباساشو میشوره و براش آشپزی میکنه سخت نیست؟ نم ...

چرا سخته

ولی خب باید از وظایفش هم کم نزاره تا بهانه دستش نده

چون قصد زندگی داره اینا رو گفتم

چون اون مرد میگرده و میره و میاد و باز میفهمه هیچ کس زنش نمیشه

تا اون موقع باید روحیه خودش رو حفظ کنه و نشون بده خوشحالش ربطی به اخم شوهر ندارع و اونه که باید برای داشتن استاتر تلاش کنه