2777
2789

یماهه باهام قهره نمیدونم سرچی گاهی کاری باشه واجب چن کلمه میپرسه یا حرف میزنه بعد دوباره اخم تخم هرچی بپرسم جواب نمیده .دردشو نمیدونم فقط میدونم منو نمخاد دوسم نداره بهونهای الکی تو فلان کردی بهمان فقط الکی و دروغ مشخصه فقط دنبال بهونس خیلی تنهام خیلی اونای ک متاهلن و تنها میفمن چی میگم پول درس حسابی نمیده حرف نمیزنه جایی نمیریم رابطه نداریم .اخه نمیگه شاید این زن بره خیانت کنه بهم؟البته میدونم ادم اینحرفا نیستم .اینم بگم فککنم خیانت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خیانت کنه دیگه شما و دردت و حست براش مهم نمیشه و از الویت خارج میشی

ببخشید حتی روت غیرتی هم نمیشه که از خیانت کردنت بخاد به خودش بیاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خودت باید اون یخ رو باز کنی

اصلا تحویل اخم و تخمش نکن .روال زندگی انجام بده

اون از خجالته لال شده

شما برگردون ب حالت عادی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نه روم اصن غیرت نداره

چون براش که نیستی

عزیزم ازت میخام دیمه براین چیزا فکر نکنی

و تهش رو فکر کن که واقعاً دوستت ندارع و با یکی دیگه است اگه شرایط داری جدا شو اگه نداری یا به هر علت نمیخایی جدا بشی پس دیگه به این چیزا فکر نکن با خودت روحت برس و برو ورزش و کافه و کتاب خونه و..خلاصه کار مفید که و مهارت جدید یا. بگیر حس مفید بودن کنی و هم خواست پرت بشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.