2777
2789
عنوان

مطمعنم شمام این آرزو رو دارین

67 بازدید | 2 پست

خدایا یعنی میشه خدایا تنها آرزوم اینه از ته قلبم میخوام کسی بیاد بزنه رو شونه ام و بگه بیدار شو بیدارشو کابوس دیدی دنیا آنقدری هم که تو خواب دیدی وحشتناک نیست هیچکی درد گرونی نداره هیچکی درد نداری نداره همه شادن همه مهربونن هیچ پدری بچه خودشو هیچ وقت نمیکشه هیچ همسری شریک زندگیش رو زجر نمیده هیچ سرپرست خانواده آیی شرمنده خونه زندگیش نیس هیچ جوونی ناامید و به فکر خودکشی نیس هیچکی از عشقش دور نیست هیچکی بچه های کوچیک رو زجر نمیده بلند شو دختر بلند شو این فکرو خیالای پوچ رو از فکرت بنداز بیرون

بخدا بهش نگاه میکنم بغضم میترکه از این کابوسی که دیدم و محکم بغلش میکنم و دیگه آرزو میکنم هیچ وقت همچین کابوسی رو نبینم خدایا میشه یعنی🥹🥹🥹🥹 این زندگی پراز درده پر از رنجه پر از دوریه

دنیا همینه

خدا دنیا رو همینجور آفریده

باید شر وجود داشته باشه تا خیر مشخص بشه،اگه بدی ها نباشن خوبی ها هم معلوم نمیشه و خدا خودش این دنیا رو با خیر و شر و با خوبی و بدی آفریده

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
دنیا همینه خدا دنیا رو همینجور آفریده باید شر وجود داشته باشه تا خیر مشخص بشه،اگه بدی ها نباشن خوبی ...

شاید حق با شماست ولی دیگه کم آوردیم دیگه اینجور زندگی رو نمیخام این از جهنم بدتره بدنمون شکنجه نمیشه ولی قلب و روح فکر همه چیه آدم انگار تو جهنمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان