2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی خیلی دیر برمیگرده

و شاید تو اونموقع دیگه نخوایش

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

عزیزم میشه منم بگیرییی امسال ازدواج میکنم ؟

با حافظ آنلاین برات زدم

به شما مژده می دهم که زندگی بسیار خوبی در انتظار شماست. آینده ای درخشان دارید. مسافرت صلاح نمی باشد. خرید و فروش عالی است. تغییرات کلی روی می دهد. ازدواج عملی است. مسافرت مهمی در پیش دارید و ملاقات خوبی دست می دهد.

عزیزم برای منم بگیر

اینم ف ا ل حافظ برای شما

ای عزیز، احساس رضایت از زندگی با داشتن شرایط بهتر تفاوت بسیار دارد. شما گاهی احساس نارضایتی از زندگیتان میکنید که حس بدی به شما میدهد. همه دوست دارند در شرایطی بهتر نسبت به گذشته زندگی کنند و این مسئله محرک کار و تلاش بیشتر است. بنابراین سعی کنید احساس رضایت از زندگی را در خود تقویت کنید؛ این مسئله ربطی به شرایط و وضعیت مادی شما ندارد. با همت بلندی که دارید و امکانات مناسبی که از آن بهرهمندید، به آرزوهایتان خواهید رسید. انشاءالله.

برای منم بگیر

از حافظ خدمت شما

مهربان من! منتظر کسی یا چیزی هستی که به زودی به آن خواهی رسید ولی باید با تدبیر باشی تا آن را از کف ندهی در امور زندگی نمی شود تنها به عقل تکیه کرد و بعضی اوقات در کارها باید اوضاع را به دست تقدیر سپرد. زیرا خداوند همیشه بهترین ها را که به خیر و صلاح ماست در نظر دارد ولی تقدیر چیزی نیست که ما را در انجام کارهایمان محدود نماید. یأس و ناامیدی را از خود دور کن که باعث نابودی می شود.