2777
2789
عنوان

داشتم برای شوهرم نودل درست میکردم ریخت رو دستم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 34 پست
زنی که یه بچه نوزاد کولیکی داره نون پنیرم درست کنه هنر کرده . واقعا که ما زنا هرچی میخوریم از هم جنس ...

این کلا دیوونه است تو تاپیک آخر منم اومد چرت و پرت گفت محلش ندادم

فکنم کاربر مرده

مریضه میخواد حرص بقیع رو در بیاره

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
حق تا ابد... باورت میشه خود من ،گاهی ساعتها حتی فرصت نمیکنم غذا بخورم؟یعنی حتی غذای آماده بیارن من ...

هی منم کشیدم پسرم کولیک داشت اصلا تا خود صبح وق میزد نای برام نمیموند اینقدر تو بغلم بود، بدبخت شذم الان اون پسر ده سالشه ودخترم دوسالشه تایک شب بیداره همش باید سرویس بهشون بدی، من غلط بکنم دیگه بچه بیارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست میگی واقعافکر میکردم با این کارا عزیز تر میشم یا قدرم بیشتر دونسته میشه و خونم گرم تر میشه،نگو ...

اره همیشه لازم نیست خودمونو قوی نشون بدیم

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

این کلا دیوونه است تو تاپیک آخر منم اومد چرت و پرت گفت محلش ندادم فکنم کاربر مردهمریضه میخواد حرص بق ...

😑😑تو واقعیت انقد از این زنا داریم که نگو نمونش مادرشوهر من و ک زیر چشمام از بی خوابی و بچه داری کبود شده بود میومد دست میکشید رو کابینتا میگفت وای چ وضع خونه زندگیه ادم حالش بد میشه میاد خونت پسرمم که لاغر شده از بس هیچی نخورده

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

ساعت سه شب ادم میگیره میخوابه نه بشینه ک شوهر میاد نودل میخواد

از سرکار اومد بی صدا بیاد سر جاش بخوابه مگه سه شب وقت نودل خوردنه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹