2777
2789
عنوان

به شدت خوراکی میخورم شما چطور

285 بازدید | 46 پست

خیلی زیاد بچه ها وحشتناک هله ووله میخورم علت اصلیش هم اینه که وعده های عذایی رو کامل نمیخورم . و متاسفانه وقتی یچیزی رو هوس میکنم قطعا و جتما باید سریعا برم بخرمش شده مثلا خودم نمیتونستم برم نشستم جای داداشم گریه کردم که راضی بشه بهش کارت بدم بره مغازه برام خوراکی بخره بیاره..اصلا نمیتونم به این نفس نه بگم😂نگید چاق میشی و رژیم بگیر، که کمبود وزن هم دارم حتی و هیچ جوره وزن نمیگیرم چه برسه با خوراکی،

چیکار کنم؟همه پول و ماهیانه و پول تو جیبی و همه چیم داره میره به خوراکی،وقتی میشینم حساب کتاب میکنم که چقد خرج خوراکی میکنم خیلی ناراحت میشم کارتم ۵۰ تومن هم داشته باشه همونو سریع باید خوراکی بخرم🥲چجوری مدیریت کنم و چقدر رو به خوراکی اختصاص بدم

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست راستت رو سر منمن رژیم قند و شکر خداراشکر کت

آره ازین بابت که دغدغه افزایش وزن ندارم خداروشکر ولی کمبود وزن دارم

عزیزم الان نمیفهمی ولی به بدنت ضرر میرسونی .بنیه ات ضعیف میشه

تو باید الان خوراک مقوی بخوری نه هنش تنقلات فراوری شده و سرطانزا

مثل یه سرمایه گداری واسه سلامتت حداقل چیزای مفید بخور

بجا چیزای بازاری میوه بخور شیرخرما بخور

دختر منم مثل تو بود بعد یه مدت واسش نخریدم بجاش هروقت میگفت گرسنه امه براش با مخلوط کن شیرخرما یا شیرموز درست میکردم فوقش سیبزمینی سرخ کرده ای

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اینا رو ماهی یک بار شاید بخوریم ما. یکم روی خودت کار کن حداقل برای سلامتی خودت.

کاش میتونستم منم

تو کل عمرم یک بار تونستم یک هفته نخرم . پوستم مثل اینه شده بود باورم نمیشد

روزی سه بار باید بخرم

سلامتی که تعطیله واقعا

حتی خدا خدا میکنم مامانم عذا درست نکنه که برم فست فود بگیرم

منم مدام دارم خوراکی مبخورم... اینکه شوهرم مغازه داره بی تاثیر نیست. اگه قرار بود بخرم شاید یک صدم خوراکی های الان رو نمیخریدم

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن